Site Logo

Taraftarlar BüyükŞehİr'İ Ankara'da YalnIz BIrakmadI...

200’e yakın Kahramanmaraşlı Taraftarlar Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u Ankara da yalnız bırakmadı.

 Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve şampiyonluk parolası ile emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ankara Deplasmanında Adliyespor ile Pazar günü karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 2 takımda 2 gol buldu ve karşılaşma 2-2 sona ererek her iki takımda 1’er puanla ayrıldı. Ankara Yeni mahalle Hasan Doğan Stadyumunda saat 13.30da başlayan Lig müsabakasında Kahramanmaraş’ın sporseverleri 12. Adam olarak Ankara’da mavi-beyazlı takıma destek verdiler. 9 Mart Pazar günü Ankara Yeni mahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanılan Ankara Adliyespor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı için Cumartesi günü yola çıkarak Ankara’ya akın eden taraftarlar Gece geç saatlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği önünden Çılgınlar Grubunun yanı sıra Edeler Grubu ve Cefakarlar Grubu Ankara da takımlarını desteklediler.

TARAFTARLAR HİÇ SUSMADI

Ankara deplasmanına 3 otobüs ile giden ve takımlarını yalnız bırakmayan 200’e yakın Kahramanmaraşlı Taraftarlar karşılaşmada şov yaparak 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Zirveye adım adım yaklaşan ve önemli bir deplasman maçında Ankara Adliye karşısında çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise alınana sonuç ile zirve yarışında yerini korurken taraftarlar ise takımı alınan sonuca rağmen alkışlayarak motive ettiler. 1 puana mutlu olmayan taraftarlar mutsuzluğunu futbolculara yansıtmayarak moral vermeye çalıştılar. Müsabaka içerisinde 2-1 yenik düşmelerine rağmen hiç susmayan taraftarlar maçın içerisinde takımı ateşleyen tek otken olmasını bildiler. Daha sonra taraftarlar stadyumu boşaltarak Kahramanmaraş’a doğru karayolu ile hareket ettiler.