Site Logo

KahramanmaraŞspor İBB MaçIna HazIr

PTT 1.Lig’de şehrimizi temsil eden Kahramanmaraşspor bugün ligin en güçlü ekiplerinden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde bulunduğu konum itibariyle zor günler geçiren ve düşme hattında ilk sırada bulunan takımımız her ne olursa olsun umutlarını koruyup bütün müsabakalara galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta bay olduğu için maç yapamayan Kahramanmaraşspor sıkı bir hazırlıkların ardından bugün oynayacağı zorlu müsabakaya hazır hale gelen temsilcimiz zor da olsa bu maçtan galip gelerek artık taraftarlarına güzel bir hediye vermenin hesaplarını yapıyor. Ligde oynadığı son 10 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan temsilcimiz ligde şampiyonluk mücadelesi veren zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Razack Omotoyossi’nin geçici olarak lisansının çıkması ile birlikte bu maçta görev alması bekleniyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İSTANBUL LİDERLİK İÇİN GELİYOR

Rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz sezon düştüğü Spor Toto Süper Lig’e tekrardan yükselebilmek için bütün maçlarda galibiyet hesapları yaparak hazırlanıyorlar. Şuanda lider Ankaraspor ile aynı puanlara sahip olan ve averajla ikinci sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor oynadığı son iki maçtan galip gelmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Manisaspor ile oynadığı karşılaşmayı ilk yarısını 3-2 yenik bitirse de ikinci yarı toparlanarak 4-3 galip gelmeyi başardı ve ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

MAÇ CUMARTESİ

Kahramanmaraşspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakası Bugün saat 14.00’da başlayacak.

PTT 1. Ligde mücadele etmeye çalışan ve aldığı kötü sonuçlar ile ayakta durmaya çalışan Kahramanmaraşspor bu hafta kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

8 Mart Cumartesi günü 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan Kahranmaraşspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması Yayıncı Kuruluş TRT’nin yayını sebebiyeti ile müsabaka günü Cumartesi olarak netleştirildi. Saat 14.00 da oynanılacak olan karşılaşmada Kahramanmaraşspor puan mücadelesi verecek.

TRT CANLI YAYINLAYACAK

PTT 1. Ligde Düşmemek için mücadele veren Kahramanmaraşspor ile Zirve mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 12 Şubat stadyumunda oynayacağı karşılaşmayı yayıncı kuruluş canlı olarak sporseverlere aktaracak. Ligde çok önemli bir müsabaka olarak görünen bu karşılaşmada heyecan dorukta olurken ev sahibinin tek avantajı 12. Adamı taraftar olacak. Kahramanmaraşspor taraftarının yoğun ilgi göstermesi beklenilen bu zorlu müsabaka bugün saat 14:00’da 12 Şubat stadyumunda oynanacak maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz.

KAHRAMANMARAŞSPOR PUAN HEDEFLİYOR

PTT 1'inci Lig takımı Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Orhan Şerit, hafta sonu sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından puanla ayrılmayı amaçladıklarını söyledi. Kırmızı beyazlı takım, Manisaspor deplasmanında kaybettikleri 3 puanın telafisi için cumartesi sahasında konuk edecekleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Hazırlıklarını tamamlayan ve maça çıkmak için hazır kıta bekleyen temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Teknik Patron Orhan Şerit,"Bu hafta maç oynamadık. Cumartesi günü ligin çok güçlü ekibi olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir müsabaka oynayacağız. Tabi ki ligdeki durumumuz belli. Burada vereceğimiz mücadele kamuoyuna daha iyi bir mesaj olacak. Bu haftaki mücadeleden puan veya puanlar almak istiyoruz. Özellikle ligin güçlü ekibinden alacağımız puan veya puanlar, hem bizi, hem de taraftarımızı mutlu edecek. Sakat oyuncumuz yok. Zorlu mücadelede taraftarlarımızdan takımlarına destek olmaya çağırıyoruz"dedi.

RAZACK’IN LİSANSI NİHAYET ÇIKTI

Kahramanmaraşspor’un son transferi Razack Omotoyossi’nin FİFA’da ki sorunu çözüldü ve FİFA geçici lisansı çıkarttı. Razack TFF listesine girdi.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da geçte olsa bir kriz daha çözüldü. Devre arası takıma katılan Nijarya asıllı Benin’li forvet oyuncusu Razack Omotoyossi’nin lisansı çıktı. Kahramanmaraşspor’un Türkiye Futbol Federasyonu resmi web sitesinde ki oyuncu listesine Razack Omotoyossi’de eklendi. Yıldız oyuncunun Cumartesi günü 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymesi bekleniyor.