Site Logo

Hakan DoĞru İle Kahve MolasI

FUTBOLCU OLMAK BENİM HAYALİMDİ

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Sağbek oyuncusu Hakan Doğru hayallerinin peşinden koştuğunu ifade ederek her futbolcu gibi Süper Ligde futbol oynamak istiyor.

Öğrenciyken Futbola çok meraklı olduğunu ve hayalinde çok iyi bir futbolcu olmak istediğini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Sağbek oyuncusu Hakan Doğru Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile daha yukarılara tırmanmak istediğini ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Sağbek Hakan Doğru ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi ile bir araya gelerek bir kahve molası tadında sohbet etti.

Daha önce Kaleci Ferdi Yalçın, Orta saha oyuncusu Yasin Elmas, Uğur Yalçın, Emre Morgil, Gökhan Kaya, savunma oyuncusu Devrim Aksongur ve Sol bek Halil İbrahim Kır ile geçen sohbetimizin bu seferki konuğu 8 Numaralı forması ile Mavi Fırtınada mücadele eden tecrübeli Sağbek Hakan Doğru ile sohbetimizi sürdürdük.

Kendini Futbola adayan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele eden 17.01.1991 Yılında Kayseri’de doğan Hakan Doğru, Futbola Kayseri Erciyesspor altyapısında başladı.  7 Yıl bu takımın altyapısında mücadele eden başarılı oyuncu 2009 yılında Kayseri Erciyesspor’da profesyonel oldu. İlk Profesyonel Maçını Karşıyaka’ya karşı oynayan Hakan Doğru alt liglerde 94 maçta forma giydi ve 7 defa gol sevinci yaşadı. Profesyonel olarak 64 maçta sahaya çıkan genç oyuncu 2013-2014 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması altında 22 maçta 18. Kişilik maç kadrosunda yer alan Hakan Doğru 14 maçta ilk on bir de sahaya çıktı ve 1124 dakika sahada kaldı. Hakan Doğru toplam 3 maçta sarı kart gördü.

Tecrübeli Futbolcu Hakan Doğru ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor org (www.kahramanmarasbbs.org) taraftar sitesi ekibinin hazırladığı söyleşi şu şekilde gerçekleşti. 

Soru: Hakan Doğru kimdir? Biraz bahsedermisin kendinden?

Cevap: 17.01.1991 Kayseri’de doğdum evin tek erkek çocuğuyum ailem Kayseri’de yasıyor 3 kardeşiz en büyükleri benim.

Soru:  Futbola ilgin nasıl başladı?

Cevap: futbola çok küçük yasımda merakım vardı hep hayalini kurardım. Bir gün bende futbolcu olacağım diye çok hevesliydim futbola.

Soru: Ailen futbola başlama ve devam ettirme konusunda destek oldu mu sana?

Cevap:  eğer bugün futbol oynuyorsam ailem sayesinde bana her zaman destek oldular en zor anımda bile yanımdaydılar ve yanımda olmaya devam ediyorlar.

Soru: Futbol gelişiminde en büyük katkı sağlayan hocanız kimdi?

Cevap: bana en büyük katkı sağlayan hocam Erciyes sporda alt yapıda Burhan Çerçioğluydu bana çok yardımcı oldu mevkiim gereği nerde ne yapacağımı o öğretmişti bana

Soru: İlk profesyonel maçın hangisi?

Cevap: İlk profesyonel maçım Erciyesspor’ da Karsıyakaya Karşı oynamıştım.

Soru:  Şu ana kadarki futbol hayatında unutamayacağın bir an var mı? Varsa ney?

Cevap: : futbol hayatım da unutamayacağım tek anım Erciyesspor’a imza atmak oldu benim için unutulmaz bir duygudur.

Soru: Futbol dışında arta kalan zamanlarda neler yaparsın? Hobilerin Var mı?

Cevap: Hobiler benim en yakın arkadaşlarımla beraber olmak kitap okumak

Soru: Futbolcu olarak en büyük özelliklerin ne?

Cevap:  Mevkimin gerektirdiği özelliklere sahibim ve bir sağbek oyuncusu olarak çok yetenekli olduğumu düşünüyorum.

Soru:  Şu an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Cevap: Şuan kendime koyduğum hedef oynadığım takımın Şampiyon olması hedeflerimin arasında ikinci hedefimde tabi ki daha üst yerlerde futbol oynamak.

Soru: Örnek aldığın bir futbolcu var mı? Varsa neden o isim?

Cevap:  : örnek aldığım tek futbolcu Gökhan Gönül

Soru: En sevdiğin yemek türü hangisi?

Cevap:  en sevdiğim yemek bütün yemekleri yerim ayırt etmem

Soru: Ne tür müzik dinlersin?

Cevap:  kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinlerim

Soru:  Ne gibi filmler seversin?

Cevap:  Komedi ve korku Filmleri

Soru:  Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?

Cevap: Futbol dışında hiç bir şey düşünmedim bir daha dünya ya gelsem yine futbolcu olmak isterim

Soru: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarı için ne düşünüyorsun?

Cevap: İlk yarıya göre değerlendirme yapıtımızda 12 Şubat stadyumunda oynadığımız maçlara daha çok taraftar var ama bu takım daha çok taraftar hak ediyor teşekkür ederiz bize destekleri için ama biraz daha desteklerini bekliyoruz.

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi olarak bu güzel sohbetten dolayı 8 Numaralı forması ile Sahada sürat motoru gibi sağ kanattan bindirmeler yapan Hakan Doğru’ya teşekkür eder, İnşallah sezon sonunda mutlu sona (Şampiyonluğa) ulaşmasını temenni ederiz… (www.kahramanmarasbbs.org / KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)