Site Logo

TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKMAZSAK KİM ÇIKACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik Kahramanmaraşlı taraftarlara seslenerek Kahramanmaraş’ın temsilcisi Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u sahada yalnız bırakmayalım, hep birlikte başaralım” dedi.

PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımlarına tam destek verecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği takımlarını 90. Dakika boyunca yalnız bırakmayarak tam destek verecekler. Cumartesi oynanacak Kahramanmaraşspor maçı sonrasında akşam saatlerinde geniş bir organizasyonla başkent Ankara’ya gidecekler.

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor Ankara’da oynayacağı karşılaşmaya Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Otobüslerle Ankara’ya taraftar taşıyacak. Cumartesi Günü (Yarın) Akşam Saatlerinde Ankara’ya gidecek olan Taraftarlar Ankara Adliyespor - Kahramanmaraş Belediyespor- karşılaşmasında takıma destek olarak takımı ateşleyen 12. Adam olacaklar.

“ANKARA’YA AKACAĞIZ”

Zirveye adım adım yaklaşan ve önemli bir deplasman maçında Ankara Adliye karşısında çıkacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 12 Adam desteği takımı sahada motive edecek.

Ankara’ya gitmek için organizasyon düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Saffron Oteli arkasındaki Dernek toplanma merkezi önünden Otobüslerle yola çıkarak Ankara ilinde takımlarına destek verecekler. Konu Hakkında açıklamalarda Bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “ Kahramanmaraş Belediyespor’umuz Ligde zorlu bir süreç yaşıyor. İnişli çıkışlı bir grafik tablosunda olan takımımıza moral motivasyon anlamında destek vermek için Ankara’ya gideceğiz. Öncelikle Kahramanmaraşspor’unmuzun iç sahada oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izleyip önce 12 şubat stadyumunda görevimizi yapıp daha sonra akşam saatlerinde Ankara’ya akacağız. Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın” dedi.

“BİZ KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL EDİYORUZ”

Gittiğimiz deplasmanlarda Taraftarlar olarak Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diyen Başkan Özçelik, “Biz Büyükşehir Spor taraftarları olarak kendi kabuğumuzu Deplasmanlara gittiğimizde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmektir. Ben bu durumları yıllar önce yaşadım ve yeniden yaşamaya hazırım. Kurmuş olduğumuz ve Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere 2 takımımıza aynı yaklaşımla destek vermek üzere birlik beraberlik içerisinde bu işi anlımızın akı ile başaracağız. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğimizde bizim prosedürlerimize uyabilecek kişilikli, kimlikli kişilerle bu yolda ilerleyeceğiz. Spor İnsanların Sağlık açısından çok önemli bir unsur olmuştur. Bizde insanlarımıza sporu sevdirmeliyiz ve sporu aşılamalıyız. Bunun için bu taraftar Derneğini faaliyete geçirdik ve birlik içerisinde hareket etmek için buradayız” ifadelerini kullandı.

“12 ADAM SAHADA OLUNCA TAKIM ATEŞLENİYOR”

Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Özçelik, “Derneğimiz gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Bu derneği kurarken amacımız takım çevresinde bütünlüğü sağlamaktı. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraş Belediyespor için değil Kahramanmaraşspor ve diğer Takımlarımız içinde yapıyoruz. Biz ayrım yapmadan takımlarımızı destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğiz” dedi.

“DESTEK ÇIKALIM Kİ KAZANAN KAHRAMANMARAŞ OLSUN”

Dernek Yönetiminde bulunan ve Maraton Tribününü çoşturan Amigo Soner Deşir ise” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz 2. Lige çok yaklaştı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuzda 2. Lige çıkmasına çok az kaldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz bütün rakiplerini tanıyan ve hepsini yene bilecek güçte olan bir takım. 2.ligi en çok hak eden bir takım. Biz Taraftarlar Derneği olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda takımlarımızın yanında olacağız. Bunun için taraftarlarımıza öncü olarak derneğimizden otobüsle Ankara iline götürüyoruz. Burada Takımızın destekçisi olarak yanlarında olup o sevinci hep birlikte yaşayacağız. 2. Lige çok yakınken gelin hep birlikte bu takıma destek olalım” diyerek ‘Kazanan Kahramanmaraş olsun’ dedi.