Site Logo

Ugur YalçIn İle Kahve MolasI

DURAN TOP USTASI UĞUR YALÇIN

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Adıyamanspor maçında korner ve Frikikten 2 topu filelerle buluşturan Duran Top Ustası Uğur Yalçın, her futbolcu gibi Süper Ligde futbol oynamak istiyor.

 

Hafta sonu oynanan Adıyamanspor maçında 1 kornerden,1’ini frikikten 2 topu filelerle buluşturan Uğur Yalçın Takımın Adıyamanspor ile skoru 2-0’dan 2-2 ye taşıyan takımı galibiyet yolunda sırtlayan isim oldu.

 

Futbol’a Meslektaşımın Kastamonulu bir gazeteci tarafından başlayan Uğur Yalçın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Şampiyonluk yaşayarak hedefi olan Süper Lige çıkmak için doğru bir kulüpte olduğunu savundu.

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Orta saha oyuncusu Uğur Yalçın ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi ile bir araya gelerek bir çay molası tadında sohbet etti.

Daha önce Kaleci Ferdi Yalçın, Orta saha oyuncusu Yasin Elmas, Emre Morgil, Gökhan Kaya, savunma oyuncusu Devrim Aksongur ve Sol bek Halil İbrahim Kır ile geçen sohbetimizin bu seferki konuğu 57 Numaralı forması ile Mavi Fırtınada mücadele eden tecrübeli Orta saha oyuncusu Uğur Yalçın ile sohbetimizi sürdürdük.

 

Kendini Futbol’a adayan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele eden 15.02.1992 Yılında Sinop Ayancık’ta doğan Uğur Yalçın, Futbola Ormanspor’da Başladı. 2006 Yılında Ankara Türk Telekomspor’a transfer olan başarılı oyuncu 2009 yılında bu takımda Profesyonel oldu. 2009-2011 Yılları Arası bu takımda forma giyen Uğur Yalçın daha sonra Kastamonuspor’a transfer oldu. 2013 Yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan genç oyuncunun 31 Mayıs 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması altında 19 defa 18 Kişilik maç kadrosuna giren ve toplam 15 maçta sahaya ilk on bir de çıkan Uğur Yalçın toplam 1220 dakika sahada kaldı, 8 defa sarı kart gördü ve 4 defa da gol sevinci yaşadı. Son oynanan  Adıyamanspor maçında Kornerden 2 tane jeneriklik goller attı.

 

Tecrübeli Futbolcu Uğur Yalçın ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor org (www.kahramanmarasbbs.org) taraftar sitesi ekibinin hazırladığı söyleşi şu şekilde gerçekleşti. 

Soru: Merhaba Uğur. Öncelikle bize ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. Uğur Yalçın kimdir? Biraz bahsedermisin kendinden?

Cevap:  15.02.1992 yılında Sinop Ayancık da doğdum. 3 çocuklu ailenin tek erkek çocuğuyum...

Soru: Futbola ilgin nasıl başladı?

Cevap: Futbola ilgim şuanda Kastamonun’da gazetecilik yapan bir abimin sayesinde başladı. Okulun bahçesinde futbol oynarken benim hep yanıma gelip oğlum seni bir kulübe götüreceğim demesiyle başladı.

Soru: Ailen futbola başlama ve devam ettirme konusunda destek oldu mu sana?

Cevap: Ailem bana her zaman yardımcı oldular hep arkamda durdular maçlarıma gelerek beni hep desteklediler eyer şuanda profesyonel bir hayatım varsa onların sayesinde olduğunu düşünüyorum.

Soru: İlk profesyonel maçın hangisi?

Cevap: İlk profesyonel maçım Türk Telekomspor’da oynarken Zeytinburnuspor’a karşı oynamıştım.

Soru: şu ana kadarki futbol hayatında unutamayacağın bir an var mı? Varsa ney?

Cevap: Türk Telekomspor’da alt yapıda oynarken DGSL liginde Türkiye şampiyonasında final oynadığımız bir maç vardı. Dakika 82’de 2-0 öndeyken maçı kaybetmiştik bu günü hiçbir zaman unutmuyorum ve arkadaşlarımla bir araya geldiğimde her zaman hatırladığımız bir olay olmuştur.

Soru: : Futbol dışında arta kalan zamanlarda neler yaparsın?

Cevap: Futbol dışında arda kalan zamanlarda genelde sinemaya gitmeyi, arkadaşlarımda dışarı çıkıp gezmeyi seviyorum.

Soru: Futbolcu olarak en büyük özelliklerin ne?

Cevap: Futbolcu olarak en büyük özelliğimin mücadele gücümün çok fazla olduğunu düşünüyorum.

Soru: Şu an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Cevap: Hedefim her futbolcunun olduğu gibi süper ligde oynamak istiyorum. Bunun içinde elimden gelen her şeyi yapacağım.

Soru: Örnek aldığın bir futbolcu var mı? Varsa neden o isim?

Cevap: Futbolcu olarak örnek aldığım şuanda Türkiye süper liginde forma giyen Felipe Melo’yu örnek alıyorum. Ondaki coşku bendede olduğunu düşünüyorum.

Soru: Futbol dışındaki hayatında neler yaparsın? Hobilerin var mı?

Cevap: Bizim futbol dışında çok bir zamanımız olmuyor yani hayatımız bu. Hobilerim var tabi ki ama futbol benim için bir yaşam tarzı olduğu için hep futbolla yatıp kalkıyorum.

Soru: Bundan sonraki futbol hayatında hedeflerin nelerdir?

Cevap: Bundan sonraki hedefim öncelikle şuanda bulunduğum kulüpte şampiyonluk yaşamak ve öncede söylemiştim üst liglerde forma giymek istiyorum ve kendime güveniyorum.

Soru: En sevdiğin yemek türü hangisi?

Cevap: Ayırt ettiğim bir yemek yoktur her türlü yemeği seviyorum.

Soru: Ne tür müzik dinlersin?

Cevap: Rock müzik haricinde tüm müzikleri seviyorum ve dinliyorum

Soru: Ne gibi filmler seversin?

Cevap: : Komedi ve gerilim filmleri genel tercihim oluyor.

Soru: Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?

Cevap: Bunu hiç düşünmedim. Futbolu dolu dolu yaşayan ve seven biriyim.

Soru: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarı için ne düşünüyorsun?

Cevap: Biz Kahramanmaraş şehrinin takımıyız... Taraftarımızın artık bizim yanımızda olması gerekiyor. Şampiyon olacak bir kadroya sahibiz ve ben inanıyorum önce Allah’ın izniyle biz bu yola şampiyonluk adayarak çıktık ve mutlu son öylede olacak... Taraftarımızı her zaman 12.adam olarak sahada görmek istiyoruz.

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi olarak bu güzel sohbetten dolayı 57 Numaralı forması ile Sahada ayak basmadık yer koymayan Uğur Yalçın’a teşekkür eder, İnşallah sezon sonunda mutlu sona (Şampiyonluğa) ulaşmasını temenni ederiz…

(www.kahramanmarasbbs.org / KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)