Site Logo

RECEP AYDEMİR:''TELAŞA KAPILMADAN MAÇI KAZANDIK''

Kendi evlerinde 3-2’lik Adıyaman galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Recep Aydemir, alınan galibiyetle kazanmaya alıştıklarını söyledi.

12 Şubat Stadyumunda oynanılan karşılaşma hakkında Kulüp Teknik Patronu Recep Aydemir ve Kulüp Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker, alınan galibiyetin kendilerini zirveye yaklaştırdıklarını ifade ederek hedefe doğru gidebilmek için galibiyetlere ihtiyaçları olduklarını ifade ettiler.

 “ ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK”

Alınana galibiyette herkesin emeği olduğunu ifade eden Aydemir konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bu galibiyetle kazanmaya alıştığımızı düşünüyorum. Bu bizim için çok önemli. Bu maçı çok önemsiyorduk. Adıyamanspor’un içinde bulunduğu konum itibari ile bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Adıyaman buraya puan için gelmişti ve puana çok ihtiyaçları vardı. Düşmemeye oynayan bir takım. Lige tutunmak için iyi savunma yaparak sahada kıyasıya mücadele ettiler. Durumları itibari ile bizim işimizin zor olacağını biliyorduk ama çok enteresan ve 2 şok golü yememiz bizi şoka soktu. 2-0 geri düştük. Oyuncularım 2-0 gerideyken maçı çevirmesini bildi. Aslan gibi mücadele ettiler. Kazanmak adına mücadele ortaya koyarak kazanmasını bildiler. Maçın ilk başında ardı ardına atılan goller ile oyuncularım ben ve taraftarımız neye uğradığımızı şaşırdık. Bu şaşkınlığımızı üzerimizden çabuk atıp telaşa kapılmadan oyunu cevirdik ve duran topların 2. Sini gole çevirdik” dedi.

“ADLİYEDE CAN DERDİNDE”

Adıyamanspor maçının ardından Adliyespor ile oynayacaklarının altını çizen Aydemir, “Önümüzde şuan aynı konumda bulunan Ankara Adliye maçı var. Onlarda can derdindeler. Tabi bizim de hesaplarımız var. Hesaplarımıza riayet etmek zorundayız. Ankara dan da 3 puanla dönüp ligdeki yerimizi biraz daha üstlere doğru ilerleyip hedefe emin adımlarla yürümek istiyoruz” dedi.

“ÇOŞKULU BİR TARAFTARIMIZ VAR”

Stadyumda taraftarın 90 dakika boyunca kendilerine destek verdiğini ifade eden Aydemir, “Biliyorsunuz ki bizim coşkulu bir taraftarımız var. Başarı olduğu zaman Kahramanmaraş coşkuyu sonuna kadar yaşar. Oyuncularıma bu coşkuyu taraftarımıza yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum. taraftarımız 2-0 geride olmamıza rağmen bize destek verdiler. Onlarda sonuna kadar bize destek verdikleri için onlara da çok teşekkür ediyorum. yanımız da her zaman olmalarını istiyorum” dedi