Site Logo

FİLENİN EDELERİ PLAY-OFF’A GÖZ KIRPTI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı 1. Lig yolunda muhteşem bir galibiyetle zafere imza attı.

Türkiye Profesyonel Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol takımı kendi evinde grupta play- Offları zorlayan Payas Belediyespor 1975’i büyük bir bozguna uğrattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı kendi evinde konuk ettiği Payas Belediyespor 1975 Voleybol Takımı’nı eli boş gönderdi...

2 Mart Pazar akşamı saat 18.00 da Batıpark Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakanın ilk setini Mavi Fırtına 25-10 kazanmasını bildi. (1-0) İlk setin rahatlığı ile 2. Sete rahat başlayan Filenin edeleri son sayılarda etkili olmayınca ikinci seti konuk ekip Payas Belediye 1975’e 23-25 kayıp etti. (1-1)

3 sette ise iki takımın 1-1 olması ile müsabakanın kızıştığı anlarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu sporcular etkili sayılarla üstünlük kurup 3. Seti 25-15 kazanmasını bildi. (2-1)

Karşılaşmanın son setinde ise Payas Belediyespor 1975 hareketli bir oyun kursa da ev sahibi Mavi- Beyazlıların sayılarına engel olamayarak son seti 25-18 olarak kapatıp karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılarak memleketlerine eli boş döndüler. Bu galibiyetle birlikte sayısını 49 çıkartan lider takipçisi Filenin edeleri Palay- Off’a göz kırparak bekle beni Acıbadem 1. Lig dedi.

“HEDEFE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK”

Karşılaşmayı heyecanla izleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ın voleybolda adından söz ettirmeye başladığının ifade etti.

Başkan Semerci, “Bugün Payas takımını mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaştık. İç saha ve dış sahada çok iyi oyun kurarak rakiplerin üzerine iyi baskı kuruyoruz. Çok iyi bir ekipten oluşan Voleybol takımımız kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Burada emeği geçen Teknik ekibime ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum. Biz 1. lige çıktığımız takdirde voleybolda ve diğer branşlarda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük rakipler ilimize gelecekler seyircileri ile birlikte. Bu da şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak, tüm hedefimiz bu. Bunun yanında spor barış çerçevesinde devam ettiği sürece çok güzel bir uğraşıdır. Bizde Kahramanmaraşlı hemşerilerimize, gençlerimize bunun yolunu açmak istiyoruz. Spor yaparak gelişmesini istiyoruz” diyen Başkan Semerci, Barışın ve kardeşliğin bu yoldan geçtiğine inandıklarını söyledi.