Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor AdIyamanspor MaçIna SIkI HazIrlanIyor...

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında oynayacağı Adıyamanspor karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor. 2 Mart Pazar günü  12 Şubat Stadyumunda karşılaşacağı Adıyamanspor mesaisini sıkı hazırlıklarla sürdüren Mavi- Beyazlı ekip Adıyamanspor’u mağlup edip Adliye deplasmanına moralli gitmek istiyor.

Pazar günü zorlu müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Hanefi Mahçiçek stadyumunda çalışmalarını sürdüren futbolcular takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlenirken hazırlıklarını Teknik Adam Recep Aydemir ile sürdüren Mavi -Beyazlı ekipte Teknik adam Aydemir oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken Adıyamanspor karşısında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı.

“RAKİPLERİMİZ LİGE SARILMAK İÇİN SALDIRACAK”

Hafta sonu kendi evlerinde Adıyamanspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Aydemir,  “İçeride hafta sonu bir maçımız daha var. Fikstür gereği 2 maç içeride oynayacağız. İlk yarıda 2. maç üst üste dış sahada oynadık. Şimdi üst üste iki maç içeride oynayacağız. Hafta sonu Adıyamanspor ile oynayacağız. Ondan sonra Adliye’ye gidiyoruz. Bu iki maç çok önemli rakiplerimiz düşmemek için mücadele edecek. Lige sarılmak adına saldırıp puan almak isteyecekler. İnşallah Adıyaman maçını kazasız belasız geçirir Adliye maçına moralli gideriz. Böylelikle galibiyet serimiz sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.