Site Logo

RECEP AYDEMİR:''ÖNEMLİ BİR MAÇTAN 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir önemli bir maçtan aldıkları 3 puan nedeniyle mutlu olduklarını belirtti.

Maçın ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir, kendi evlerinde 3 puanı aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Aydemir açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;  “Takımımız adına çok önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Mücadeleden dolayı bütün futbolcularımı kutluyorum. Zorlu bir sürece girdik. Çok pozisyona girdik. Oyun daha farklı olabilirdi. Müsabaka içerisinde değerlendiremediğimiz çok farklı pozisyonlar var. Ama her şeye rağmen kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN ALMAKTI”

Sahada iyi oyun çıkardıklarını ve çok pozisyona girip bir çok pozisyonda etkili olamadıklarını ifade eden Aydemir, “Zor bir maçtı. Kızılcabölük iyi oyuncuları var. Biz de çok iyi oynadık. Baktığımız zaman zor bir maçtı. Önemli olan 3 puan almaktı. Maçın ilk dakikalarında zorlandık ama toparlanmasını bildik. Golü bulmakla da takımda hareketlenme oldu. Müsabaka sonucunda da 3 puanı aldık. Ümraniye maçını biliyorsunuz. Ümraniye maçı farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunun geneline baktığımızda sahada çok iyi mücadele gösterdik. Son dakikada yediğimiz gol ile sahadan beraberlikle ayrıldık. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Son dakika golleri, ile iyi oyununuz bozuluyor. Bu karşılaşmada ise Kızılcabölükspor karşısında iyi mücadele etmemiz ve ilk yarıda bulduğumuz maç bizi hareketlendirdi. Kızılcabölük’te iyi oynadı. Bizde çok pozisyona girdik, rakibe çok pozisyon vermeden galibiyet aldık. Genele bakıldığında çok iyi mücadele çıkararak kendi evimizde 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği gibi kendi, evimizde 2. Yarıda galibiyetimiz yoktu. Bu galibiyet bize çok iyi geldi” dedi.

“RAKİPLERİMİZ LİGE SARILMAK İÇİN SALDIRACAK”

Hafta sonu kendi evlerinde Adıyamanspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Aydemir,  “İçeride hafta sonu bir maçımız daha var. Fikstür gereği 2 maç içeride oynayacağız. İlk yarıda 2. maç üst üste dış sahada oynadık. Şimdi üst üste iki maç içeride oynayacağız. Hafta sonu Adıyamanspor ile oynayacağız. Ondan sonra Adliye’ye gidiyoruz. Bu iki maç çok önemli rakiplerimiz düşmemek için mücadele edecek. Lige sarılmak adına saldırıp puan almak isteyecekler. İnşallah Adıyaman maçını kazasız belasız geçirir Adliye maçına moralli gideriz. Böylelikle galibiyet serimiz sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.