Site Logo

Recep Aydemİr:''Telafİsİ Olmayan Maçlar OynayacaĞIz''

Üst üste alınan kötü sonuçlar ardından teknik direktör Recep Aydemir işi sıkı tutuyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kızılca bölük mesaisi oldukça hareketli başladı. Pazar günü sahasında konuk edeceği Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Mavi-beyazlılar galibiyet dışında bir şey düşünmüyor. Teknik Direktör Recep Aydemir, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan çalışmadan önce futbolcularıyla uzun süren bir görüşme yaptı, ardından tek tek oyuncularını yanına çağırarak görüşüp, uyarılarda bulundu.

MORALLER DÜZELİYOR

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Beylerbeyispor müsabakasında son dakikada bulunan gol ile mağlup olmaktan kurtulan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da moraller yavaş yavaş yerine geliyor. Hafta içerisinde çalışmalara soğuk giriş yapan futbolcular İstanbul da bırakılan 2 puanı telafi etmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda çalışmalarının sabah ve öğleden sonra çift idmanla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da arkadaşlığın yüksek seviyede olması ile birlikte neşeli antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor.

TAKIMDA FORMA HIRSI ÜST SEVİYE DE

Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki antrenmanlarda Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede takıma yeni katılan futbolcular ve mevcut futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular iyi mücadele ile Kızılcabölükspor maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar.

“ÇOK GOL KAÇIRDIK”

İstanbul deplasmanda alınana 1 puana sevinemediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir, “Alınan sonuç bizim açımızdan çok sevindirici olmadı. Karşılaşmada üşütün bir oyun sergiledik. İlk yarıda ve ikinci yarıda çok iyi iş çıkardık ama gol atamadık. Gelişen ataklarda toplarımız kale direğinde patladı. Özellikle ilk yarıda 2-3 topumuz kale direğine çarptı. Gole çok yaklaşmıştık ama olmadı. İkinci yarıda da son dakikada gol ile tanıştık. Golden sonra iki önemli daha atağa çıktık. Ama maalesef gol atamayınca 2 puanı İstanbul da bıraktık” dedi.

“ŞANSSIZLIK ÜZERİMİZDEN EKSİK OLMUYOR”

Sezon başından bu yana bir türlü çıkış yakalayamadıklarını ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, “Sezonun ilk yarısında birçok karşılaşmada birçok etkenle karşılaştık. Gol attık golümüz sayılmadı. Kart cezalıları, sakatlıklar ve Maçın hakemleri belimizi büktü. Buna rağmen direndik ve güzel oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. İkinci yarıda bunları aşarız diye düşündük ama olmadı bir türlü Şanssızlığı üzerimizden atamadık. İyi mücadele etmemize rağmen ya mağlubiyetle, yada beraberlikle ayrılıyoruz. Özellikle iç sahadaki sendromu kırmaya çalıştık. Ama maalesef onu da başaramadık. İyi bir ekibiz ama bir türlü bir istikrar sağlayamıyoruz. Bunu deplasmanda kırmayı denedik ama bir türlü üstesinden gelemedik. Bunun için çalışıyoruz ve üstlere tırmanışa geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.    

“BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ”

Teknik Direktör Aydemir futbolcularını rehavete girmemeleri için uyarıda bulunarak şunları söyledi; “Zor bir viraja giriyoruz. Arka arkaya ligde gerçek rakiplerimizle mücadele edeceğiz. Bu süreç bizim için çok önemli daha iyi çalışıp güzel sonuçlar almalıyız, galibiyetlere ihtiyacımız var. Taraftarı hayal kırıklığına uğrattık. Taraftarımızı çok üzdük. Nasıl üzdüysek sevindirmesini de bilmeliyiz. Kızılcabölükspor ile sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanmak elimizde. Bunu yapacak potansiyeli de sizde görüyorum. Kazanıp rakibimizle aramızdaki puan farkını aşağı indirmeliyiz. Sizlere güveniyorum ve Taraftarımızı güldüreceğinizden de hiç kuşkum yok” ifadelerini kullanarak oyuncularını motive etmeye çalıştı. Denizli Temsilcisi Kızılcabölükspor maçının ne kadar zorlu ve önemli olduğunu futbolcularına her fırsatta anlatan Recep Aydemir’in antrenmanlardaki hırslı ve istekli görüntüsü dikkatlerden kaçmıyor. Recep hoca, takımını zorlu Kızılcabölükspor maçına odaklarken talebelerinden bu önemli maçta puan bekliyor.

“OYUNCULARIM MAÇIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDE”

Kızılcabölükspor karşılaşmanın öneminin büyük olduğunu belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Recep Aydemir, “Takım olarak Kızılcabölük maçının öneminin bilincindeyiz. Mutlaka galip gelmemiz gereken bir maç. Futbolcularımla toplantı yaparak ne kadar önemli bir maç olduğunu anlattım. Herkes görevinin bilincinde, Takım olarak sahada iyi oynayıp, galip gelmek istiyoruz” dedi.

“SAHAYA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Rehavete kapılmamaları konusunda sürekli futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam Recep Aydemir, “İstanbul deplasmanında son dakikada yakaladığımız golle sahadan 1 puanla ayrıldık. Artık o maç geride kaldı. Her zaman maçları tek tek düşünüyoruz. Şimdi önümüzde Kızılcabölükspor ile oynayacağımız maç var. Bu karşılaşmada değerleri gibi büyük önem taşıyor ve sahaya kazanmak için çıkacağız. İşi son derece sıkı tutuyoruz. Rakibimiz de son haftalarda çıkış yakaladı. Bu nedenle bizi son derece zor bir mücadele bekliyor. Oyuncularımda işin ciddiyetinin bilincindeler. Galibiyet için gerekli mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara güvenim sonsuz.  Umarım pazar günü kazanırız ve bu galibiyetle çıkış yaşarız” diye konuştu.

Haber: İlker YİYEN