Site Logo

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARAFTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

Spor Toto 3. Ligde zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş’ta 2012 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyunda taraftarı tek çatı altına toplama, birlik beraberlik mesajları ile şehrin değerlerine sahip çıkan Kahramanmaraş büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

Kahramanmaraş 12 Şubat ilçesi Şazibey Halk Pazarı (Balık Pazarı civarı) Saffron Hotel arkasında Dernek toplanma merkezinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ziyarette birlik beraberliği her zaman ön planda tutarak takımın yönetimi ve futbolcuları ile samimi bir sohbet havasında hoşça vakit geçirdi.

Ziyarette Dernek üyeleri adına konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Bugün buraya kaynaşma maksadıyla toplandık. Biliyorsunuz ki bizim iki tane profesyonel takımımız var. Biri Kahramanmaraşspor’umuz biri de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz var. Biz bunlar başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın adına taşıyan bütün takımlarımıza aynı mesafede yaklaşıyoruz” dedi.

“SIKINTILARI HEP BİRLİKTE AŞARIZ”

PTT 1. Ligdeki değerimiz Kahramanmaraşspor’un da durumuna değinen Başkan Özçelik, 2 Sezondur şampiyonluk yaşayan Kahramanmaraş’ımızın değeri Kahramanmaraşspor’umuz şuanda zor zamanlar geçiriyor. Bu durumlar ise bizi derinden yakıyor. Stadyumu dolduruyoruz ve boynumuz bükük stadyumdan ayrılıyoruz. 26 yıl sonra tekrar çıktığımız PTT 1. Ligde gidişatımız çok kötü. Kahramanmaraşspor’da ki sıkıntıyı inşallah aşarız. İyi sonuçlar aldığı takdirde takım düzelir yoksa gidişat hiç iyi değil. Bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız” dedi.

“SİZDEN ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Geçen yıl kıl payı kaçırılan Şampiyonluğu bu sezon yaşamak istediklerini ifade eden Başkan Özçelik, “Bizim bugünkü misafirlerimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor. Şampiyonluğa oynayan takımımızın, şampiyonluk yarışında olan takımımızın eksik olan yönlerini tamamladılar. Bu süreç içerisinde sizler nasıl Kahramanmaraşspor’u destekliyorsanız,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u da destekliyorsunuz. Biz bu amaçla hocamıza, kulüp yönetimimize ve futbolcu kardeşlerimize hoş geldiniz diyoruz. Bizim yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz.  Her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ın tüm takımlarının yanında olduğumuzu söylüyoruz. O yüzden şampiyonluk yolunda biz Kahramanmaraş Büyükşehir taraftarlar derneği olarak kulübümüzün arkasındayız ve geçen sezon kaçırılan şampiyonluğu nasipse bu sezon istiyoruz” dedi.

“FUTBOLUN OLMAZSA OLMAZLARI TARAFTARDIR”

Ziyarette konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp Futbol şube sorumlusu Fatih Köşker, “Öncelikle bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Futbolun olmazsa olmaz parçalarından biri taraftar gruplarıdır. Bunu hepimiz biliyoruz. Kentimizin iki tane profesyonel takımı var bu bizim için bir kazanç. Hakikaten birçok kentin bir tane bile profesyonel takımı yok. Ama futboldaki bir takım imkânsızlıklara rağmen iki tane takımın olması, bence bunun baş mimarları sizlersiniz. Bizler sadece işin idari kısmında işleri yürüten insanlarız. Takımların sahipleri de sizlersiniz. Tabi Kahramanmaraşspor’umuzun durumu çok iyi değil. İnşallah iyi olur diye sadece ümit ediyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla Kahramanmaraşspor’a, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak her platformda yardımcı oluyoruz. Ama tabi her şey imkan meselesi değil. Futbol sahada oynanıyor. Ona yapacak bir şeyimiz yok” dedi.

“PAROLAMIZ ŞAMPİYONLUK”

Hedeflerinin Şampiyonluk olduğunun altını Çizen Köşker, “Kahramanmaraş Belediyespor olarak da bizim parolamız şampiyonlukdu. Yine aynı şekilde hedefimize doğru gidiyoruz. İlk yarıda bir takım talihsizlikler yaşadık. Çok ciddi sakatlıklar yaşadık, önemli oyuncularımızı kaybettik. Buda bize ders oldu. ikinci yarıda birçok bölgeye birkaç takviye birden yaptık. Gelinen noktaya baktığımızda hakikaten ikinci yarı oynadığımız oyunla, hem teknik ekip hem de biz yöneticiler, hem de futbolcu arkadaşlarımız kenetlenmiş durumdayız. Aradaki puan farkını çok önemsemiyoruz çünkü,3 puanlık sistemde yukarıdaki takım her şeye gebedir. Rakiplerimizde birbirleriyle oynayacak, bizde oynayacağız. Hatta biz fikstüre baktığımızda en şanslı bir kulübüz. Bunu lehimize çevirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızın hepsini maç maç giderek final gibi oynayıp kazanma niyetindeyiz. Ümraniye maçında talihsiz bir golle, berabere kaldık. Oyun başından sonuna kadar bizim hakkımızdı. Ankara demirde de aynı talihsizliği yaşadık. İnşallah bundan sonra bu talihsizlikler yaşamayız” dedi.

“YANIMIZDA OLMANIZI İSTİYORUZ”

Kahramanmaraş Taraftarının her zaman yanlarında olduklarının farkında olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Teknik Patronu Recep Aydemir, Taraftarın iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanlarında olmaları gerektiğini söyledi.

Aydemir, Taraftarlara karşı şu şekilde konuştu; “Desteklerinizin bundan sonraki süreçte git gide çoğalarak sürmesini temenni ediyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bizim takımımız, bu şehrin takımıdır, şehrimizin bir başka değeridir. Ne olursa olsun takımımızın arkasında olmanızı, takımımızı desteklemenizi, bizlerle beraber netice itibari ile sevinen taraf olmanızı istiyoruz. Allah izin verirse hep beraber bu sevinci sizlere yaşatırız. Hep beraber bu sevinci yaşamayı Allah bize nasip etsin. Temennimiz, bütün çabamız, bütün gayretimiz takımımızı bir üst lige taşımak. Bunun için devre arasında gerekli eksikliklerimizi görmemiz anlamında, gidermemiz anlamın da transferlerimizi yaptık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da beklenmeyen puan kayıpları yaşamadan ligi tamamlarız. İstediğimiz şekilde tamamlarız. Bu takımı bir üst lige çıkarırız diye ümit ediyoruz” dedi.

“YENİ BİR TAKIMIZ, UYUMU AŞIP ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Takımın iskeletini yeni kurduğunu ifade eden Aydemir Biliyorsunuz ki Takımımız geçen sezondan kalma bünyesinde fazla bir oyuncu bulundurmuyor. Ben geldiğim günden bu yana takıma şekil vermeye çalışıyorum. Alt yapıdaki gençlere bile şans vermeye çalışıyorum. Takımımızda hedef şampiyonluk. Bu şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ligde Bir Ümraniye maçı oynadık, her şeye rağmen belki puan olarak sizleri mutlu edemedik ama oynanan oyun anlamında, mücadele anlamında bizlere gelecek açısından umut verdi. Bunun artarak süreceğini düşünüyoruz. Buna da çok inanıyoruz. Çünkü birkaç hafta sonra takımımız biraz daha iyi olacak. Yeni arkadaşlarımız var. Tabi ki uyum süreci mutlaka oluyor. Her şeyden önce biz yeni bir takımız. Profesyonel ligde ikinci yılımız. Bu sezonda biliyorsunuz geçen yılki kadrodan fazla arkadaşımız kalmadı. Takımın başına geldiğimde iskelet bir kadromuz dahi yoktu. Dolayısı ile yeni bir takım kurmak hakikaten çok kolay olmuyor. Yeni arkadaşların bir arada uyumu da kolay olmuyor. Bu noktada bize birazcık hak vermenizi istiyoruz. İnşallah her şeye rağmen, bütün olumsuzluklara rağmen bu noktada ki dez avantajlarımıza rağmen geldiğimiz noktayı daha ileri taşımanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah bunuda hep beraber başaracağız. Takımımıza inşallah sizlerin desteği ile daha üst yerlere getireceğimize hocalarım, oyuncularım, yönetimim ve siz taraftarlarımızla birlikte bunu başaracağız inşallah. Bu konuda sadece ve sadece bizlerin yanında olmanızı istiyoruz. Takımımızı desteklemenizi sonuna kadar bizlerle beraber hareket etmenizi istiyorum. Burada yüreğimiz zaten inanıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğinin yanımızda olduğuna canı gönülden inanıyoruz. Geldiğim günden bugüne kadarki süreçte bizlere ve takımımıza gösterdiğiniz destekler ayrıca teşekkür ediyorum. Bizde sizlerin, inancına güvencine sonuna kadar layık olmaya çalışacağız” dedi.

YAPILMAYANLARI YAPMAYA GELDİK”

Geldiği günden buyana alt yapıda çok önemli değişiklikler yaparak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un alt yapı fabrikası olma yolunda ileri gitmesini sağlayan Teknik Patron Recep Aydemir, “Burada en büyük destek en büyük görev yine sizlere düşüyor. Biz hocalarımla beraber üst yapıda olduğu gibi alt yapıda da önemli adımlar attık. Alt yapı olmadan üst yapının olmayacağı bilincindeyiz ve çalışmalarımızı o şekilde gerçekleştiriyoruz. Biz buraya yıllardır yapılmayanı yapmaya geldik. Kahramanmaraşlı gençleri futbola çekmeye geldik” dedi.