Site Logo

12 ŞUBAT STADYUMUNDA HİÇ GÜLMEDİK

Kahramanmaraşlı sporseverlerin merakla tadilatının bitmesini beklediği 12 Şubat Stadyumu faaliyete geçeli tam 1 ay oldu ama hala hiçbir galibiyet alınmadı.

Daha önce uzun bir süre atıl durumda bulunan 12 Şubat stadının Kahramanmaraşspor’dan gelen talep üzerine harekete geçilerek çalışmalar sonucunda yeniden hizmete açılması ile birlikte Kahramanmaraşspor’un 2 yıl içerisinde gösterdiği başarı sonucunda takım PTT 1. Lige çıkmıştı.

PTT 1. Lige çıkması ile birlikte müsabaka alanının kriterlere uymayan ve Tadilat isteyen 12 Şubat Stadyumu revizyondan geçirilerek yeni yüzü ile Kahramanmaraş’a hizmet ediyor.

Sezonun ilk yarısını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda tamamlayan Kahramanmaraşspor ilk yarıda aldığı kötü sonuçlarla Puan cetvelinin zeminine oturmuştu. Ligde kötü günler geçiren ve aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etmeyen Kahramanmaraşspor Lig müsabakalarının geri kalanını 12 Şubat Stadyumunda oynuyor. Hizmete girdiği günden bu yana 5 müsabakaya ev sahipliği eden 12 Şubat Stadyumunda 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alındı. Beraberliği ise Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor elde etmişti. Taraftarın aylardır tadilatını beklediği ve yapımının tamamlanması ile birlikte Taraftarların Dirilişin adı 12 Şubat stadyumu olduğunu gören Taraftarlar mağlubiyetlerle birlikte hüsrana uğradı. Mağlubiyetler zinciri kıran ve bir türlü çıkış yakalayamayan Kahramanmaraşspor taraftarını bir daha yanılttı. Kahramanmaraşspor 12 Şubat Stadyumunda Bucaspor’a 4-2, Şanlıurfaspor’a 2-0, Mersin idmanyurduspor’a 2-0 mağlup olmuş, Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise 12 Şubat stadyumunda oynadığı Ümraniyespor ile 1-1 Berabere kalmış, Ankara Demirspor’a ise 2-1 mağlup olmuştu. Bu sonuçlarla Kahramanmaraşlı sporseverlerin bu sezon 12 Şubat stadyumunda hiç mi hiç yüzü gülmedi.