Site Logo

KahramanmaraŞspor Kader MaçIna ÇIkacak...

PTT 1.Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’umuz hafta sonu yine zorlu bir müsabakaya çıkacak. En son galibiyeti 6 hafta önce kendi sahasında 1461 Trabzon takımına karşı alan temsilcimiz kadrosuna yeni dahil ettiği transferlere rağmen taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başaramıyor. Geçen hafta deplasmanda 9 haftadır puan alamayan Adanaspor’a karşı 3-1 mağlup olan Kahramanmaraşspor ligde kalmak adına zorlu Mersin İdmanyurdu’nu yenmek zorunda. Taraftarların ilk gece maça olması sebebiyle yoğun ilgi göstermesi beklenilen bu maçta Kahramanmaraşspor’da Razak Otomoyossi’nin lisansı çıkmadığı ve karşı tarafın evrak göndermesi beklenildiği haberleri Kulüp yönetimini ve teknik heyeti endişelendiriyor.

Bu maç bir anlamda ligde kalıp kalmayacağımızı belirler nitelikte olduğu için Ya Mersin’e yada Tersine ifadelerini kullanan Kahramanmaraşspor taraftarları maça yoğun ilgi gösterecek gibi görünüyor.

Rakip Mersin İdmanyurdu 9 haftadır yenilmiyor ve ligde şuan 5.sırada bulunurken.2.yarı için yaptığı transferler ile ligdeki iddiasını daha da artırmak istiyor.

Nefesleri kesecek olan bu zorlu müsabakayı 8 Şubat cumartesi günü Saat 19:00’da TRT SPOR ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz.