Site Logo

FATİH KÖŞKER:''GALİBİYETE KİLİTLENDİK''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynayacağımız Ankara Demirspor maçı bizim için kader maçıdır” dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da gözler Pazar günü oynanılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor –Ankara Demirspor maçına çevrildi. Mavi Fırtına’nın kader maçı olarak bakılan bu zorlu müsabaka öncesi konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Bizim için her maçın önemi var. Pazar günü ise bu önemli maçlardan birine çıkacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Ümraniyespor maçından 1 puanla çıkmamız biri riske taşıdı. Galip gelebileceğimiz maçtan son dakikada gelen golle 1-1 eşitlikle ayrıldık.  Şimdi ise Ankara maçının hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü zorlu bir sınava daha gireceğiz. Bu maçta en büyük görevlerden biri de taraftarlarımıza düşüyor. Ben Kahramanmaraş sporseverlerin bu maça büyük ilgi göstereceğine ve Mavi Fırtına’nın yanında olacağına inanıyorum” dedi.

“TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET”

Mavi – Beyazlı takım, sahasında Ankara Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürürken takımın hazır olduğunu ve galibiyete odaklandığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Geçen hafta sonu yaptığımız Hazırlık maçı ile takımın çalışmaları doğrultusunda Moral olarak üst seviyedeyiz. Şuanda galibiyetten başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Hedefimizi Galibiyet olarak belirledik. Kendi sahamızda galibiyetle ayrılmaktan başka çaremiz yok. Çünkü galibiyete kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece inanıyorum ki daha güzel günler bizi bekliyor. Hedefimize ulaşmamız için mümkün olduğunca maçlardan üç puanla ayrılmamız gerekiyor. Şu ana kadar da iç saha performansı gayet iyiye gidiyor. Ankara Demirspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

“ANKARA EKİBİNİ ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ”

Hafta içi tüm çalışmalarımızın ana menü galibiyetti, Tüm planlarımızı bunun üzerine oluşturduk diyen Köşker,  “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak puan kaybına tahammülümüz yoktur. Ana hedefimiz altımızdaki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açabilmek, üstteki rakiplerimize ise yaklaşıp zirveyi ele geçirmektir. Bunu yapabilecek güce de sahibiz" dedi.

Köşker konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; Galibiyetten başka düşüncemiz yok, başka seçeneğimiz de yok. Evimizde oynuyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirip, rakibimizi evine eli boş göndereceğimize inanıyoruz. Tüm taraftarlarımıza 12 Şubat Stadını davet ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber:İlker YİYEN