Site Logo

RECEP AYDEMİR:"BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLDU"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Spor Kompleksinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 4-1 mağlup olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da teknik patron Recep Aydemir müsabaka sonrası Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada, hazırlık maçında eksikleri görme açısından çok iyi bir hazırlık maçı olduğunu savundu.

Hafta sonunu değerlendirmek açısından iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Aydemir açıklamaların şu şekilde sürdürdü; “Biz bu hafta Belediye Bingöl Deplasmanına gidecektik. Malumunuz Belediye Bingölspor’un ligden çekilmesi ile hafta sonunu müsabaka yapmadan geçirecektik. PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un da boş olduğunu duyduk ve Yönetimimiz Gaziantep ekibine bir teklif gönderdi. Bu teklifin kabulü ile hazırlık maçına çıktık. İlk yarı başa baş oyun sitili ile 1-1’lik skor ile müsabakayı tamamladık. İkinci yarıda ise ilk onbiri tamamen değiştirdik. Daha önce hiç forma şansı vermediğimiz ve az forma şansı verdiğimiz sporcuları sahaya sürerek onlardan nasıl verim alabileceğimizi gördük. Maçın büyük bölümünde taktik açıdan bazı uygulamamlar yaptık, ancak skor açısından çok başarılı olamadık. Sahada bütün oyuncularımı görmek adına iyi oldu. Onlardan nasıl ve ne şekilde yararlanırım onu gördüm. Çok güçlü bir rakiple oynadık, bunun bilinci ile oynadık. Sahada görev yapan bütün oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

“BAY HAFTAMIZI DEĞERLENDİRDİK”

Bay geçirdikleri haftayı iyi değerlendirdiklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “PTT 1. Liginde bay olmamızdan dolayı, haftayı maç yapmadan geçirdik. Bizde bu boşluğu iyi değerlendirmek, takımı hazır tutmak adına Kahramanmaraş Belediyespor ile özel bir karşılaşma oynadık. Bu karşılaşmada özellikle ikinci yarıda takım iyi futbol oynadı. Hazırlık maçlarında skor çok önemli olmasa da, alınan 4-1 galibiyet iyiydi. Sporcularımı ve teknik ekibi kutluyorum” dedi.