Site Logo

BüyükŞehİrler HazIrlIk MaçInda BuluŞtu...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Her iki takım içinde hafta sonunu değerlendirmek açısından gerçekleştirilen hazırlık maçını Gaziantep temsilcisi 4-1 kazandı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor rakibi Belediye Bingölspor’un ligden çekilmesi ile haftayı hükmen galip olarak kapatırken haftayı boş geçirmemek isteyen mavi- Beyazlılar Gaziantep’in PTT 1. Ligdeki ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.

Kahramanmaraş’ımızın PTT 1. Ligdeki Temsilcisi Kahramanmaraşspor’umuzun güçlü rakiplerinden Gaziantep temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yapmak istedi. Ligin 22. Haftasını BAY olarak geçiren Gaziantep büyükşehir Belediyespor ise Kahramanmaraş’tan gelen teklifi boşa çevirmeyerek müsabaka oynanmasını kabul etti.

HAZIRLIK’TA FAİR-PLAY ÖN PLANDA TUTULDU

Her iki takım içinde hafta sonunu değerlendirmek açısından gerçekleştirilen hazırlık maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (GASKİ)Tesislerinde gerçekleştirildi. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada ikinci yarı 4-1’lik skorla PTT 1. Lig’in güçlü takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kazandı.

Karşılaşmada her iki takımını da tüm oyuncularının sahaya sürdürdüğü mücadele fair- Play çerçevesinde gerçekleşti. Her iki takımın da sert mücadelesinde faul yapan sporcu yerde kalan oyuncudan özür dileyerek yerde kalan sporcuyu motive etti.

İLK YARI TAM KADRO

1 Şubat Cumartesi günü Saat 13.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Spor Kompleksinde gerçekleştirilen karşılaşmaya spor 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor lige genellikle çıktığı ilk 11 görüntüsü sergilerken Gaziantep’in PTT 1. Ligdeki Temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da bu tutumluluğu ile 3. Lig temsilcisi karşısına as kadrosu ile çıkış yaptı. İki takımında liglerdeki sahaya sürdüğü ilk 11’ler sahada hırslı bir mücadele sergileyerek 45. Dakikayı 1’er gollerle 1-1 sona erdirdiler. İlk yarıda müsabakanın 28. Dakikasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Serdar Deliktaş ile golle tanıştı. Bu dakikadan hemen 2 dakika sonra kazanılan Penaltıdan Yasin Elmas topu filelere göndererek skoru eşitleyen isim oldu. Müsabakanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. 

İKİNCİ YARI FORMA ŞANSI AZ BULANLAR ÇIKTI

İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada ikinci yarı 4-1’lik skorla sonuçlandı.  Centilmence geçen karşılaşmanın 2. Yarısında Ligdeki mücadelelerde forma şansı az bulan veya hiç forma şansı bulamayan oyuncular sahaya sürüldü. Her iki takımın teknik ekipleri elde mevcut bulunan ve hiç forma şansı bulamayan sporcuları sahaya sürerek onları gözetleme şansı buldular. Karşılaşmanın 46. Dakikasında kadrolar değişikliğe uğradı. Karşılaşmanın oyun üstünlüğünü kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da 46. Dakikada oyuna giren Abdullah Halman attığı 3 golle müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu ve müsabaka 4-1 ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi.  

 

YENİ TRANSFERLER DUDAK UÇUKLATTI

Oynanan hazırlık maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında mükemmel oyun tarzı ile güçlü rakibine ezilmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da takıma yeni katılan futbolcular dudak uçuklatan isimler oldu.

Müsabaka içerisinde Mavi- Beyazlılara yeni katılan Mehmet Fuat Gölbaşı, Gökhan Korkmaz, Kerim Bölük, Hüseyin Yakup Düz, Fatih Yılmaz, Cenk Sarıtaş yaptığı şık hareketlerle izleyicilerden alkış toplarken zaman zaman kaleyi yoklamaları ve direklerden dönen toplar ile izleyicilerin dudaklarını uçuklatan pozisyonlar yaratması takım içerisinde de iyi işler çıkaracağa benziyor.

METEHAN’IN MAŞALLAH’I VAR

Hazırlık maçında sahada varını gücünü ortaya koyan Metehan Andaç Özlü saha içerisindeki mücadelesi görülmeye değerdi. Gol yolarında Mehmet Fuat Gölbaşı, Melih Vardar gibi forvet oyuncularına asit yaparak izleyicileri hayrete düşüren Metehan Andaç Özlü bir çok menajerin listesine girdi. Oyun içerisinde çalım özelliği ile etkili ataklara giren Metehan hazırlık maçında da kendini gösterdi ve takımın ileri oynamasına yönelik atakları oldu.

TAKIM KADROLARI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İlk 11;

Tolga Özgen, Cihan Can, Ercan Çapar, Ramazan Altıntepe, Sinan Özkan, Serdar Deliktaş, İ.Ferdi Çoşkun, Erhan Şentürk, Mahmut Boz, Azuka İbobo İzu, Ufuk Budak

Yedekler;

Onur Bulut, Abdullah Halman, Mustafa Etoğlu, Vedat Budak, Onur Kalafat, Yücel Candemir, İsa akgöl

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk 11;

Ramazan Haklı, Edip Saruhan, Metehan Andaç özlü, Serdar Cansu, Mehmet Fuat Gölbaşı, Gökhan Korkmaz, Kerim Bölük, Uğur Yalçın, Yasin Elmas, Melih Vardar, Volkan Çekiç

Yedekler;

Ferdi Yalçın, Emre Morgil, Hakan Doğru, Hüseyin Yakup Düz, Fatih Yılmaz, Sefa Aktepe, Sefa Ayvaz, Enes Temizdemir, Cenk Sarıtaş, Halil İbrahim Kır, Ali Özdiler

Haber: İlker YİYEN