Site Logo

RECEP AYDEMİR:''GALİBİYETİ ÇOK İSTEDİK AMA BAŞARAMADIK''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları İstanbul Ümraniye maçına ilişkin, ''Puan tablosundaki yerimiz itibarıyla şartlar ne olursa olsun iç sahada kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Lider Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor Servisine yaptığı açıklamada, futbolcuların maçı kazanabilmek adına iyi mücadele ettiğini söyledi.

Buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Aydemir, ''Puan tablosundaki yerimiz itibarıyla şartlar ne olursa olsun iç sahada kazanmamız gereken bir maçtı. Berabere kaldık, 2 puan bizim için kayıp çünkü kendi sahamızda 3 puan almamız gerekiyordu. O inançla sahaya çıktık. Defansif hatalarla gol yedik. Oyuncularım yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştı. Her şeyi denedik ama rakip ceza sahasında etkili olamadık. Maalesef Lider Ümraniyespor kontra ataklarla çıktı. Üzerimize baskı kurmaya çalıştılar ama çokta becerikli olamadılar. Bizde iyi oyun oynadık ama galibiyeti kaçırdık. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik'' dedi.

“GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Mavi- Beyazlı ekibin teknik direktörü Recep Aydemir, Grup Lideri Ümraniyespor karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Adliyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak gol yollarında etkili olamadıklarını dile getiren Aydemir, “Çok üzgünüm. Özellikle golün son dakikada gelmesi bizi daha da üzdü. O yüzden gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyunun ilk yarısında canla başla oynadılar. Futbolun azizliği işte bazen böyle bir pozisyon gol olabiliyor. Çok üzgünüm söyleyecek bir şey yok” dedi.

“SON VURUŞLARDA ETKİLİ OLAMIYORUZ”

Lider Ümraniyespor karşısında son dakikalarda kaçırılan pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Aydemir, "Lider Ümraniyespor karşısında ligde oynadığımız diğer maçlarda olduğu gibi çok gol pozisyonu yakaladık ancak yine bunları değerlendiremedik. Son vuruşlarda yaşadığımız sorunu maalesef Ümraniye karşısında da yaşadık. Son dakikalarda yaşadığımız pozisyonda Cemal Deliktaş’ın heyecanı dolayısı ile topu auta attı. Tabi onun gol olması lazımdı. Oyuncu hazır değildi. Gol olsaydı geri dönmüştük nasip değilmiş. Bu maç puansal anlamda çok önemliydi. Hem rakibe yaklaşacaktık hem çok büyük avantaj yakalayacaktık. Çünkü biliyorsunuz Bingöl’de ligden çekildi. Onu da sayarsak 5 maçın 4 ünü içerde oynamış olacağız ve bu bizim için çok büyük bir avantaj olacaktı. Lig çok uzun artık önümüzdeki 5 haftayı çok iyi değerlendirmeye bakacağız. Rakibimizin bugün aradaki puan farkını kapatıp önüne geçmeyi planlıyorduk. Ama kısmet olmadı. Son dakikada gelen golle 2 puan kaybettik. Artık bunu telafi etmeye çalışacağız” dedi.

“TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumartesi günü zorlu Lider karşılaşmasında stadyumda yerini alan ve takımlarını destekleyen Taraftarlara teşekkür eden Aydemir, “Bu zorlu karşılaşmada yağmur çamur demeden Tribünlerde yerini alan ve bize destek olan taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdim ama olmadı. Burada bize inana, güvenen Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği olmak üzere diğer taraftar gruplarına ve Kahramanmaraş halkına çok teşekkür ederim. Bizleri sağ olsunlar yalnız bırakmıyorlar. Çok teşekkür ediyorum bize güvenmelerini istiyorum” dedi.