Bayrak & Ata
Site Logo

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Kahramanmaraş büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Hafta sonu önemli 2 karşılaşma olduğunu belirterek gün birlik beraberlik günüdür” dedi.

Hafta sonu Kahramanmaraşlı spor Severler için önemli gün olduğunu ifade eden Başkan Özçelik, Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çekerek şöyle devam etti; “Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraşspor için değil Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve diğer Bal ligi, Amatör Takımlarımız içinde yapacağız. Başarı birlik ve beraberlik ile gelir” dedi.

Taraftarı birlik beraberliğe davet eden başkan Özçelik, Hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz Cumartesi günü 12 Şubat Stadyumunda Grup Lideri Ümraniyespor ile karşılaşacak. Kahramanmaraşspor’umuz ise 12 Şubat stadyumunda komşu ilin takımı Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Biz ise Bu karşılaşmalarda onlara destek vereceğiz. Bu konuda spor sever halkımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Bu takımlar bizim takımımız gün birlik beraberlik günüdür” dedi.  “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Şehrin takımlarına tam destek verdiklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik;  “Amacımız Birlik Beraberlik içerisinde Takımlarımızı Kahramanmaraş halkıyla bir bütün haline getirmektir. Kahramanmaraşlı sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde Kırmızı – beyazlı, Mavi- Beyazlı ekibi hak ettiği yere getirmek için biz taraftarlar olarak elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımızla gösteriyoruz. Birlik Beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece başarıda arkasından gelecektir. Biz takımlarımızı zor günlerinde yalnız bırakmayız ve bırakmayacağız. Çünkü bu takımlar şehrimizin takımı. Bu takımlara herkesin sahip çıkması gerekir” dedi.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, 2 takımada eşit mesafede yaklaştıklarının altını çizerek takımlarının yanlarında olduklarını savundu.

Özçelik, “Biz Her zaman Kahramanmaraş’ımızın takımlarının yanındayız. Takımlarımızı tribünlerde destekleyerek 12. Adam görevini en güzel şekilde yerine getireceğiz. Amacımız FAİR – PLAY kuralları çerçevesinde tribünlere geçen sene olduğu gibi bir dinamizm, güzel bir mozaik oluşturmaktır” dedi.

 “ALT OLMADAN ÜST OLMAZ”

Kahramanmaraş’taki takımlar kendilerin takımı olduklarını söyleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Biz takım ayrımı yapmadan Kahramanmaraş’ın bütün takımlarını destekliyoruz. Biz Kahramanmaraş’ın adını duyuran bütün takımlara destek vermeye hazırız. Biz Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği olarak Alt olmadan üst olmaz düşüncesi ile bu işe bakıyoruz. Malum Profesyonel takımlarımız liglerinde başarı gösterememesi de alt yapısının olmamasından kaynaklanıyor. Örneğin Kahramanmaraşspor’un Alt yapısının olmamasından dolayı hep dışarıdan futbolcu transferi ile ayakta durmaya çalışıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da aynı keza. Bu yüzden alt olmadan üst olmayacağını düşünüyorum” dedi.

“BİRLİK OLURSA KAZANAN BİZ OLURUZ”

Biz Kahramanmaraşlı sporseverler olarak Birlik içerisinde olduğumuz zaman sesimiz daha gür çıkar diyen Başkan Özçelik, Taraftarın bir olması, zihniyetlerin bir olması bu şehre katkı sağlar. Bu takımlar Kahramanmaraş’ın takımı. Bu şehrin menfaatleri doğrultusunda hareket etmek zorunda. Bu takımlarımızı başında olanlar gelip geçicidir. Baki olanlar ise taraftardır. Bu nedenle biz taraftar olarak ne yaparsak şehrimiz için yaparız. Hafta sonu oynanacak maçlarda da birlik içerisinde hareket edersek kazananın biz olacağından eminim. Bu konuda taraftarlarımızı ve Gruplarımızı birliğe davet için çağrıda bulundum. İnşallah onlarda bu çağrıma olumlu cevap verirler” dedi.