Site Logo

HAFTA SONU 12 ŞUBAT STADYUMUNDA FUTBOL ŞÖLENİ

Kahramanmaraşlı sporseverler hafta sonu 12 Şubat stadyumunda 2 önemli müsabaka izleyerek hafta sonunu dolu dolu geçirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü 13.30’da Kahramanmaraşspor ise Pazar günü 13.30’da 12 Şubat Stadyumunda çok zor iki maça çıkacak.

Kahramanmaraş’ın iki profesyonel takımı bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.30’da kritik birer maça çıkacaklar. Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 12 Şubat Stadyumunda lider Ümraniyespor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda en büyük sınavlarından birini verecek olan Mavi Fırtına doğrudan şampiyonluk hedefliyorsa bu maçı almak zorunda. Kahramanmaraşspor ise bu maç çok önemli. Lige tutunma adına komşu takım Şanlıurfaspor ile zorlu bir sınava çıkacak.

KMS İÇİN ÖLÜM KALIM MAÇI

Kahramanmaraşspor ise ligde en kritik maçına çıkacak. Ölüm kalım maçı olarak görülen bu zorlu mücadele Akdeniz Aslanlarının rakibi ise güçlü doğu ekibi Şanlıurfaspor olacak. Bucaspor mağlubiyetinin ardından Ankaraspor maçını da kaybeden kırmızı-beyazlılar şimdiden kabus görmeye başladı. Ligde kalmak için en önemli etken iç sahada ki bütün maçları kazanmak. Temsilcimiz bu maçtan galip gelirse bir nebze de olsa Adanaspor maçı öncesi moral depolamış olacak.

PTT 1. Lig de mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un kendi sahasında oynayacağı zoru Şanlıurfaspor maçı TRT SPOR ve TRT HD kanallarından naklen yayınlanacak. Ligde zor zamanlar geçiren kırmızı-beyazlılar lige tutunmak için Şanlıurfaspor’u mutlaka yenmek zorunda. Bucaspor ve arkasından gelen Ankaraspor mağlubiyetleri bu zorlu maçı kader maçına çevirdi. Tek çare var o da kazanmak. Yapılan transferler ile ligde yeni görünüm kazanan Kahramanmaraşspor bu sınavdan başarılı geçiş yaparsa lige tutunma adına önemli bir engelden geçmiş olacak.

BÜYÜKŞEHİR ÜMRANİYE’Yİ KONUK EDECEK

3. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise kendi sahasında Grup Lideri Ümraniyespor’u konuk edecek. Bu maçı almamız halinde şehrimizde sporun gidişatı değişecek ve çok güzel gelişmeler olacak. Maçların 12 Şubat Stadyumu’nda oynayacak olan Mavi- Beyazlılar taraftar desteğini d arkasına alarak Ligin 2. Yarısına iyi bir çıkışla hedeflerine ulaşmak istiyor. Kulüp yönetimi ise Taraftarın girişlerinin çoğunluğunu sağlamak için ücretleri cüzi miktara çekti. Kapalı tribün 3 TL, açık tribün 1 TL olarak fiyatlarımızı da belirleyen yönetim Hafta sonu oynayacakları bu kritik maça tüm sporseverlerimizi davet etti.

TARAFTARLAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Hafta sonunun dolu dolu geçirecek olan Kahramanmaraşlı sporseverler hafta sonu oynanacak maçları sabırsızlıkla bekliyor. Kahramanmaraşspor maçın TRT ekranlarında olması ile tüm Türkiye deki Kahramanmaraşlı sporseverler maça odaklanacak. Diğer yandan ise Kahramanmaraş’taki taraftara Grupları maçta önemli organizasyonlar yapmayı planlıyor. Kahramanmaraş Spor Taraftarları Derneği Başta olmak üzere Edeler, Cefakarlar ve Asiler Grupları toplu birlikte takımları için şov yapacak.

BRANKO’NUN LİSANSI TEHLİKEDE

Kahramanmaraşspor’un yeni kalecisi Branko Grahovac’ın lisansı eski kulübü Oteul Galati’nin FİFA yazışmalarını yanıtlamadığı için Ankaraspor maçına yetişmemişti.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da zorlu Şanlıurfaspor maçı öncesi şok bir gelişme yaşayabileceği söyleniyor. Yani tehlike kapıda. Branko’nun alacaklarına karşılık federasyona verdiği eski kulübü Oteul Galati tecrübeli kalecinin lisansının çıkması için gereken evrakı FİFA’ya göndermemişti. Bu gelişmelerin arkasından Kahramanmaraşspor’un yeni transfer Branko’nun lisansı halen çıkmadı. Ankara maçında Kaleci Ahmet Önal kalede durmuştu. Şimdi ise Şanlıurfa maçında da Ahmet Önal kalede yerini alacağa benziyor.

SİİRT VE BİNGÖL LİGDEN ÇEKİLDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un rakiplerinden Siirtspor ve Belediye Bingölspor’un sahaya çıkmayışı ve Ligden çekilmesi ile birlikte Mavi- Beyazlı temsilcimiz 2 deplasman maçından kurtuldu. Deplasmanda oynayacağı 2 maç için deplasmana yolculuk yapmayacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor rakiplerin çıkmaması ile 6 puanı hanesine otomatik olarak ilerleyen haftalarda yazdıracak. Rakiplerin sahaya çıkmamasından dolayı 6 puan şuanda cepte görünüyor.

MAÇLAR 12 ŞUBAT STADYUMUNDA OYNANACAK

Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lige çıkması ile birlikte 12 Şubat Stadyumunu bakıma alınması ve Kahramanmaraşspor’un da ilk yarı müsabakalarını Hanefi Mahçiçek’te oynaması ile saha zeminin gittikçe yok olması ile birlikte Müsabakalar tadilatı biten 12 Şubat stadyumuna alındı.

PTT 1. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un 12 Şubat Stadyumunda müsabakalarını 2. Devresini oynaması ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da müsabakalarını 12 Şubat Stadyumunda oynamak istiyor. TFF ye başvuran Mavi- Beyazlılara da 12 Şubat onayı geldi. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı sezonun ikinci yarısındaki maçlarını 12 Şubat Stadyumu’nda oynayacak. Ligin kalan bütün maçlarını 2 profesyonel takımımız 12 Şubat stadyumunda oynayacak. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda ise A2 Ligi müsabakaları oynanacak.

ZORLU MAÇIN HAKEMİ HAKAN CEYLAN

Kahramanmaraşspor –Şanlıurfaspor maçını İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Ceylan yönetecek.

PTT 1. Ligde 22. haftanın hakemleri belli oldu. Sezonun ikinci devresine Bucaspor mağlubiyeti ile başlayan ve daha sonra ise deplasman da Ankaraspor’a 2-0 mağlup olan temsilcimiz bu hafta sonu çok zorlu bir maça daha çıkıyor. Kendi sahasında Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan kırmızı-beyazlıların bu zorlu maçını İzmir Bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un hakemi ise bugün açıklanacak.