Site Logo

MUSTAFA SEMERCİ:''TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, hafta sonu oynanacak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor - Ümraniyespor karşılaşmasına bütün taraftarları beklediklerini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına spor muhabirlerinin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker ve Teknik Direktör Recep Aydemir katıldı.

Üç puanla başladık

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Mustafa Semerci: “Sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptık. İlk maçlar her zaman zor olmuştur. Deplasmanda zorlu bir mücadelenin ardından üç puan almayı başardık.

Sezon arasında gerekli transferlerimizi yaptık ve takımımızdaki futbolcularımızın performansları da güzel. Bu hafta kritik bir haftaya girdik. Hafta sonu kendi sahamızda lider Ümraniyespor’u konuk edeceğiz. Aradaki 9 puandan hiç korkmuyoruz. Öğrendiğimiz kadarıyla Bingölspor ve Siirtspor ligden çekilmişler.

Bu maçımızı aldıktan sonra da ilk 6 hafta kendi evimizde kaybetme lüksümüzün olmadığını biliyoruz.  Kendi evimizde puan kaybetmeden, deplasmanlardan da puanla dönerek sezon başında söylediğimiz hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.