Site Logo

Kadİr Barazİ KahramanmaraŞspor'da

PTT 1. Lig ekibi Kahramanmaraşspor, genç forvet Kadir Barazi ile anlaşmaya vardı. Kahramanmaraşspor tesislerinde yapılan anlaşmada Barazi kendisini 2.5 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Ligin ilk yarısında istediği performansı ortaya koyamayarak alt sıralara demir atan Kahramanmaraşspor, transfer döneminde, geçtiğimiz sezon Nilüfer Belediyespor U19 ekibinde forma giyen Kadir Barazi’yi kadrosuna kattı. Başarılı top tekniği ve hızıyla Nilüfer Belediyespor’da dikkatleri üzerine toplayan Kadir Barazi, geçen sezon oynadığı 14 maçta 9 gol ve 5 asist ile oldukça başarılı bir grafik sergilemişti. Kahramanmaraşspor’a transferi hakkında konuşan genç golcü, bu camianın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum ifadelerini kullandı. Oyun stili ile Galatasayarlı Burak Yılmaz’a benzetilen Barazi, Kahramanmaraşspor’un hakettiği yerde olmadığını belirterek şu ifadelerde bulundu: “Kahramanmaraşspor gibi bir camiaya katılmaktan dolayı mutluyum. Kırmızı beyaz formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Takımızın en kısa zamanda çıkışa geçeceğine inanıyorum. Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen Nilüferspor ve Kahramanmaraşspor yönetimine teşekkür ederim.”

 

1. Lig’de kötü bir ilk yarı tablosu çizen Akdeniz temsilcisinin yeni transferi Barazi, eski hocalarını da unutmadı. Bursa Nilüferspor alt yapı hocaları Altay Can, Oktay Demirci, Bülent Mere ve Pazarcıkspor Teknik Direktörü Hasan Balkan’a da teşekkür ederek vefasını gösteren genç futbolcu, futbol yaşantısında en büyük destekçisinin ailesi olduğunu belirtti. Kahramanmaraşspor taraftarına da övgü dolu sözler sarfeden Barazi, memleketlerine çok iyi çıkan bir taraftar var bu şehirde ifadelerini kullandı.

Mehmet BILDIRCIN / Türkiyefutbol.com