Site Logo

RECEP AYDEMİR:''SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Antalya kampında Çok mesafe kat ettiklerini, ikinci yarının başlamasıyla beraber sahada savaşan bir takım olacaklarını ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir takımdaki çalışmaların üst düzeyde olduğunu ifade ederek 2. Yarıya koşan, mücadele eden bir takım olacaklarını Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine anlattı. Transfer döneminde acele etmediklerini, gençleri görebilme fırsatı bulduklarını anlatan Aydemir, tüm oyuncuların özverili çalıştığını ve inançlarının iyi olduğuna dikkat çekti. Yeni transferlerin seçici transfer olduğunu ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a çok faydası olacağına da dikkat çekti.

“KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Daha önce de belirttiğimiz gibi hedefimiz, 2.lige yükselmek. Bunun için, çok koşan, mücadele eden ve kazanmak için son saniyeye kadar savaşan bir takım olacağız diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, “Eksiklerimizi Antalya kampında çalışarak giderdik. Koşan ve mücadele eden bir ekip olacağız. Ligde koşan ve mücadele etmeyen takımlar iş yapmıyor. Bu yüzden koşan ve mücadele eden bir ekip olmalıyız. Başta söylediğim gibi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni aldığımız arkadaşlar beklediğimizden daha kısa bir zamanda hem oyunsal anlamda, hemde takım arkadaşlığı anlamında takımla çok çabuk kaynaştılar, buda bizi oldukça sevindirdi. İnşallah tabi hafta ilerledikçe bu daha çok iyi olacak daha iyi bir seviyeye gelecek diye düşünüyorum” dedi.

“İÇ SAHA SENDROMUNA DUR DİYECEĞİZ”

Umut ediyorum ki ikinci yarının başlamasıyla daha çok topun bizde kaldığı Kahramanmaraş Belediye spor inşallah seyrettireceğiz diyen Aydemir, “Daha çok pozisyona giren daha çok inşallah gol olan özellikle iç saha maçlarındaki yaşadığımız sıkıntıları yaşamayan bir takım olacağız diye düşünüyorum. Hazırlık maçlarında edindiğimiz. İzlenim o yöndeydi topun bizde çok kaldığı çok pozisyona girdiğimiz maç izleteceğiz seyircilerimize inşallah diyorum. İnşallah özellikle ilk yarıda yaşadığımız içerdeki o sendromu seyircimize yaşatmayacağız. Özelikle ilk yarıdaki maçlardan çok daha fazla umutluyum. Bunu da inşallah hep beraber göreceğiz” dedi.

“SAHADA SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAK”

Gazetemiz Spor Servisinin “Kahramanmaraş taraftarı yeni sezonda nasıl bir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor görecek" sorusuna ise Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Recep Aydemir, “Takım savunmasını iyi yapan ve hızlı hücuma çıkan bir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yaratmaya çalışacaklarını anlattı. Klasik bir deyim olabilir ama Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un koşan, mücadele eden ve savaşan bir kimliğe bürünmeye çalışacağını söyleyen Recep Aydemir, "Takım savunmasını iyi yapan bir takım olmak istiyoruz. Koşan, mücadele eden ve aynı zamanda hücuma hızlı çıkan bir takım olacağız. Kısacası savaşan bir takım olacağız. En önemlisi yeniden yapılanırken başarmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“AÇIKLARIMIZI TAKVİYELERLE KAPATTIK”

Sezonun ilk yarısında elde olmayan imkanlardan dolayı ilk yarıda çok sıkıntılar çektiklerini ifade eden Aydemir, “Tabi şimdi ön tarafta biliyorsunuz sakatlığı uzun süren oyuncularımız oldu. O da bizi çok olumsuz etkiledi. Özellikle ön taraftaki o sakatlıkların hemen hemen ligin başından beri devam etmesi bizim işte ön taraftaki gol bölgelerinde gol yollarındaki sıkıntımızı çok artırdı. Özellikle iç saha maçlarındaki bunun çok acısını çektik. O yüzden iki tane oyuncu transferi yaptık ki onlarında inşallah bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bir orta sahaya takviye yaptık, yine her orta sahanın ön tarafta serbest oynayabilecek bir arkadaşımızı, kadromuza dâhil ettik. Stoper en büyük eksikliklerimizden birisiydi. Stoper arkadaşımızı yine kadroya dahil ettik. Bir kaleci arkadaşımızı kadroya dahil ettik. Netice itibariyle hepsinin takımımıza çok katkı sağladığını şimdiden söyleyebilirim. Zaman içerisinde inşallah bunları hep beraber göreceğiz diye düşünüyorum” dedi.

“MELİH BİZİ TERCİH ETTİ”

Son zamanlarda Bucaspor dan Kiralık olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a gelen Genç golcü’nün tekrar Bucaspor tarafından çağrılması konusuna değinen Teknik Patron Recep Aydemir, “Bucaspor’un Melih’le ilgilenmesi tabi güzel demektir ki bizde iyi bir sezon geçirdiği anlamına gelir. Ancak Melih şuan bizim oyuncumuz sezon sonuna kadarda bizim oyuncumuz olarak kalacak. Onların tabi Melih i aramalarını çok doğru bulmuyorum açıkçası çünkü oyuncumuzun kafasını karıştırmak anlamında çok doğru bir davranış olmadı, etik de olmadı. Bunu bizlerle paylaşabilirlerdi yöneticilerimizle de paylaşabilirlerdi. Direk oyuncumuzu aramak onun tabi ki kafasını karıştırdı. Netice itibariyle Bucaspor PTT birinci ligde oynuyor dolayısıyla da şu an bütün oyuncularımız da orda oynamak isterler. Onlar açısından da tabi çok dediğim gibi çok sevindirici bir olay ancak bizde hedefi olan bir kulübüz ve Melih e burada hedefimiz doğrultusunda faydalanmayı umut ediyoruz. Dolayısıyla onun bu noktada kafasının karışması bizi çok mutlu etmedi açıkçası. Âmâ kendisiyle konuştuktan sonraki süreçte bizde kalmak istediğini bundan sonraki süreçte de elinden gelen her şeyin en iyisini yapacağını söyleyince biz olayı ve konu kapattık” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZI TESİSLERİMİZDE SÜRDÜRÜYORUZ”

Antalya kampının sona ermesi ile Kahramanmaraş’a dönen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor çalışmalarının 2. Etabını tesislerinde sürdürüyor. Çalışmalar hakkında Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi Spor servisine açıklamalarda bulunan Mavi- Beyazlıların Teknik Direktör Recep Aydemir, “Çalışmalarımızın 2. Etabını şehrimizde sürdürüyoruz. Günde çift idmanla çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonuna kadar çalışmalar devam edecek. Haftanın başıyla beraber tekrar maç haftası programına geçimce inşallah yeşil bursa maçıyla başlayan zorlu sürecin ilk …. İnşallah istediğimiz şekilde değerlendirip sonraki içerdeki maçla beraber Ümraniye maçı biliyorsunuz grubu lideri onla beraber inşallah özellikle ilk iki hafta bizim için her hafta önemli bundan sonraki süreçte ama ilk iki haftayı çok daha fazla önemsiyoruz çünkü geleceğimiz açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Her maçı artık şampiyonluk maçı gibi final maçı gibi görmemiz gerektiğinin farkındayız oyuncularımızda farkında. Onlarda har fırsatta dile getirmeye gayret ettik. Onlarda her şeyin farkındalar. İnşallah ilk yarıdaki kayıplarımızı telafi edeceğimizi tabi ikinci yarı biraz daha zor olacak ilk yarıdan çünkü küme düşmenin şekilleneceği işte üsteki takımların şekilleneceği bir süreç başlıyor. Bizde bu süreci iyi değerlendirmek istiyoruz. Yaptığımız takviyelerle beraber takımımızın çok daha iyi bir noktaya geleceğini umut ediyorum yani tabi ki burada en iyi sonucu almak istiyoruz. Şampiyon olarak bu gruptan çıkmak istiyoruz. İnşallah düşündüğümüz dilediğimiz gibi olur. Bunu için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 

Haber: Halil GEYİK