Site Logo

Onur Berber KahramanmaraŞspor'a Veda Ettİ...

Kahramanmaraşspor’un son iki şampiyonluğunda büyük emekleri olan başarılı forvet oyuncusu Onur Berber Sözleşmesini fesih ederek Kahramanmaraşspor’dan ayrıldı. 

PTT 1. Ligde Mücadele Kahramanmaraşspor’da son iki sezonda takıma büyük katkı ve emeği olan başarılı forvet oyuncusu Onur Berber, teknik direktör Orhan Şerit’ten izin alarak kulüpten ayrıldı. Arkadaşları ile ve Taraftarlarla vedalaşan Onur Berber İstanbul’a ailesinin yanına döndü.  Bir süre ailesinin yanında kalacak olan Onur Berber daha önce kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirecek.

Son oynanan Bucaspor maçı öncesi sözleşmesini fesih etme hakkı olmasına rağmen, Sözleşmesini fesih etmeden Bucaspor maçında takımdaki yerinin alan Onur Berber oyunun ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Kahramanmaraşspor’un başarılı futbolcusu Onur Berber fesih hakkı dolmasına rağmen Kahramanmaraşspor yönetimi Onur Berber ile herhangi bir görüşme yapmadığı ve kadrosunda düşünmedi öğrenildi.

Onur Berber Sosyal Paylaşım sitesinden yayınladığı mesajında; 2,5 yıl formasını terlettiğim KAHRAMANMARAŞ spordan ayrılmış bulunuyorum..bu zaman zarfı içinde bana gösterdıgınız sevgıden saygıdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin ..benım hakkım hepınıze helal olsun..Allah herkesin gönlüne göre versin...