Site Logo

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN TRANSFERLERİNİ TANIYALIM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ara transfer döneminde eksik gördüğü yerlere 6 oyuncu alarak gücününe güç katarak Şampiyonlugun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Takıma Elazığspor’dan takviye yapılan Gökhan Korkmaz, ise buraya hedefleri doğrultusunda geldiğini ve hedeflerine en kısa zamanda ulaşacaklarını ifade ederek şunları söyledi; “Elazığspor’dan takıma takıldım. İyi çalışıyoruz. İşler iyi gidiyor. Uyum sürecinde de yardımcı oluyorlar. Gerek hocamız gerekse başkanımız bize çok büyük destekler veriyorlar. Hedefimiz ikinci lige çıkmak. Bu hedefe ulaşmak için çalışacağız. Bizim hedefimiz ikinci lige çıkmak ve bu takım için bir şeyler kazandırmak. Bunun farkındayız o yüzden buradayız inşallah Allah’ın izniyle ikinci lige çıkacağız” dedi.

“ŞEHRİME DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”

Kahramanmaraşspor alt yapısından yetişen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da futbol hayatına devam eden Kahramanmaraşlı genç sporcu Ahmet Üçgün’de sezon sonuna kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan kiralık olarak mavi-beyazlılara imza attı. Bu durumun kendisini çok heyecanlandırdığını aktaran Üçgün, burada başarılı olarak futbol kariyerini Kahramanmaraş’ta sürdürmek istediğini anlattı. Üçgün, duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Buraya tekrar geldiğim için mutluyum. Hocam olsun, arkadaşlar olsun çok yardımcı oluyorlar. Buraya şampiyonluk için geldim. Zaten 5 ay gibi bir süre için buraya geldim. Kiralık olarak buraya geldim. Burada şampiyon olup, burada kalmak istiyorum. Şehrimde oynamak istiyorum. Şehrimde şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum” dedi.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN TRANSFERLERİ TANIYALIM

Ahmet Üçgün: 11.07.1992 Kahramanmaraş doğumlu olan Ahmet Üçgün futbola 2005 yılında Kahramanmaraşspor altyapısında başladı. 2010 Yılında Profesyonel olan oyuncu 2010-2011 Sezonunda Kahramanmaraşspor forması giydi.  Kahramanmaraşspor 2. Ligde mücadele ederken 14 maçta görev aldı. 3. Ligde de Kahramanmaraşspor kalesini koruyan genç file bekçisi toplam 32 maçta görev aldı. 2011 Sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Ahmet Üçgün PTT 1. Ligde 4 Maçta Görev aldı. 2013-2014 Sezonunun devre arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

Abdullah Sönmez:  23.01.1990 Altındağ doğumlu olan Abdullah Sönmez Futbola 2003 Yılında Cebecispor’da başladı. MKE Kırıkkalespor’da profesyonel olan Abdullah Sönmez, Sırayla Ankara Demirspor, Siirtspor ve Gölcükspor formaları giydi. 3. Ligde Toplam 119 Maça çıkan başarılı futbolcu toplam 9 gol kaydetti. 2013-2014 Sezonunun devre arasında Gölcükspor’dan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a Transfer oldu.

Fatih Yılmaz: 03.04.1989 Adana Ceyhan’da doğan Fatih Yılmaz, Futbola Ceyhanspor’da başladı ve Ceyhanspor’da Profesyonel oldu. Ceyhanspor’dan Kırıkhanspor’a transfer olan oyuncu daha sonra Tavşanlı Linyitspor ve Hatayspor formaları giydi.  2013-2014 Sezonunun devre Arasında Hatayspor’dan Kiralık olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a geldi. PTT 1. Ligde 41 Maçta 4 Gol Kaydeden genç oyuncu, 3. Ligde 55 Maçta 21 gol kaydetti. 2. Ligde 4 Maçta oynadı.

Kerim Bölük: 10.12.1988 İzmit Doğumlu olan Kerim Bölük Futbola Harmanlıkspor’da başladı. Bursa Orhangazispor’da Profesyonel olan Kerim Bölük, Daha sonra Kartalspor’a transfer oldu. 2. Ligde 1 maçta forma giyen oyuncu, 3.Ligde 51 Maçta forma giydi ve 4 gol attı. 2013-2014 Sezonunun devre arasında Kartalspor’dan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

Gökhan Korkmaz: 22.01.1991 Kütahya doğumlu olan Gökhan Korkmaz, Futbola Antalyaspor altyapısında başladı. Daha sonra Beşiktaş’a transfer oldu. Tekrar Antalyaspor’a transfer oldu ve ilk Profesyonelliğe Antalyaspor’da geçti. Antalyaspor’dan sonra Sırayla, Alanyaspor, Manavgat Evrensekispor, Tekirova Belediyespor, Elazığspor ve Darıca Gençlerbirliği forması Giydi. 2. Ligde 19 Maçta forma giyen Gökhan, 3.Ligde 64 Maçta forma giyerken 16 Gol attı. 2013-2014 Sezonu devre arasında Elazığspor’dan kiralık olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a geldi.

Cenk Sarıtaş: 01.01.1989 Üsküdar doğumlu olan Cenk Sarıtaş futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. Sivasspor’da profesyonelliğe geçen Cenk daha sonra, Anadolu Üsküdar 1908, Maltepespor, Belediye Bingölspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor,  Derince Belediyespor Ve Çiğli Belediyespor formaları giydi. Bal Liginde 28 maçta 12 gol kaydeden Cenk Sarıtaş, 3. Ligde oynadığı 86 Maçta 7 gol kaydetti. 2013-2014 Sezonu devre arasında Çiğli Belediyespor’dan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. 

Haber: Halil GEYİK