Site Logo

K.MaraŞ BBS BaŞkanI Mustafa Semercİ'den BasIn AçIklamasI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basın Açıklaması

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü 12 farklı branşta faaliyet gösteren kurumsal bir yapıda ve profesyonel anlayış içerisinde yönetilmektedir. Bu kurumsal yapı içerisinde üst klasmanlarda mücadele eden voleybol, satranç, futbol, güreş, basketbol vs. gibi branşlarımız bulunmaktadır. 14 kişilik yönetim kurulu teşkilatı içerisinde her branşa bir yönetim kurulu üyemizin sorumluluğu verilmiş olup, bu anlayış içerisinde hizmet verilmektedir.

İlgili şube sorumlularımız teşkilat şeması içerisinde görev tanımları yapılarak kulüp başkanına karşı sorumludurlar. Yönetim kurulu üyelerinin görev, yetki ve sorumlulukları kulübümüzün iç disiplin ve tüzüğü yönergesinde sınırları çizilmiştir.

Güreşten sorumlu yönetim kurulu üyemiz talihsiz bir açıklamada bulunarak hem kulübümüzü hem de yönetim kurulu üyelerimizi zan altında bırakmıştır.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü bir kurum takımıdır. Ve bu anlayışla faaliyet göstermektedir. Kulübümüzün yapmış olduğu her türlü maddi ve manevi tasarruflar, kanunlar ve yasalar çerçevesinde ve federasyonun ilgili yönetmelikleri ve kuralları ile gerçekleştirilmektedir. Yapılan her türlü tasarruf kanuni çerçeveler içerisinde yapılmakta olup, şeffaf bir yönetim anlayışı uygulanmaktadır.

Şehrimizde faaliyet gösteren bir yerel gazetemizde başlığı ve yazının içeriği birbirini tutmayan beyanatla ilgili talihsiz açıklamanın yönetim kurulu üyemiz MecitBayton’unşahsi açıklamalarından ibaret olup, kulübümüzü bu bağlamda bağlayıcı bir hükmü bulunmamaktadır.

Kulübümüz dün olduğu gibi bugün de ilkeli, dürüst, şeffaf ve kaliteli yönetim anlayışıyla yoluna devam edecektir.

Kamuoyunun ve siz değerli basın mensuplarının bilgisine sunar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu adına saygılar sunarız.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor

          Yönetim Kurulu Adına

           Mustafa Semerci

             Kulüp Başkanı