Site Logo

BüyükŞehİrde YeŞİl Bursa HazIrlIklarI Devam Edİyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  deplasman hazırlıklarını çift kale maçı ile sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligin 17. Karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda Yeşil bursa ile karşılaşacak olan Mavi- Beyazlı ekip sezonun ikinci devrenin hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. Devre arasının ilk etap hazırlıklarını Antalya kampı ile geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2. Etap kamp hazırlıklarını Kahramanmaraş’ta kendi tesislerinde sürdürüyor.

 19 Ocak Pazar günü zorlu deplasman müsabakasına çıkacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 12 Ocak Pazar günün  saat 11.00 da Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam recep Aydemir ile sürdüren Mavi -Beyazlı ekip’te Teknik adam Aydemir oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasman da oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da takıma takviye edilen 5 futbolcu takıma nerelerde nasıl yararlı olunabilir diye mevkilerde deneme yapıldı. Sakatlıktan kurtulan Metehan Andaç özlü, Volkan Çekiç, Emre Morgil ise saha içersindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Takımda Sakatlığı atlatmak üzere olan Gökhan ise takımdan ayrı saha kenarındaki tartan pist etrafında düz koşu ile hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı devam eden Defans oyuncusu Edip Sarunhan, Sefa Ayvaz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Transfer edilen Kaleci Ahmet Üçgün ise tedavi nedeni ile antrenmanlara katılmayan isimler oldu. Takıma takviye edilen transferlerin ise saha içerisindeki performansı izlemeye değerdi. Takımın Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki çift kale maçını Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Genel Kaptan Fatih Köşker, kulüp yönetimi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği üyeleri antrenmanı tribünden izleyen isimler oldu.

FORMA HIRSI!

Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki çift kale maçında Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede takıma yeni katılan futbolcular ve mevcut futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular iyi mücadele ile Yeşil Bursa maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar.

Haber: Halil GEYİK