Site Logo

Fatİh KöŞker'den Kandİl MesajI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan önemli günlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Fatih Köşker “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselam, insanlığa huzur ve mutluluk getirdi.
 Bu nedenle Mevlit Kandili O'nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Yüce Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık içinyapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız” dedi.
 
Mevlid Kandilinin, tüm İslam alemine, mutluluk ve refah getirmesini dileyen Fatih Köşker, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Köşker; "Böylesine müstesna anlamlı ve mana dolu gün ve geceler aramızdaki dostluk kardeşlik ve yardımlaşma gibi asil duyguları güçlendiriyor. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tüm insanlığa fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olarak gönderilmiştir. Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştı. Bu gecenin sabahı gerçekten de nurlu bir sabahtır. Peygamberimizi okumaya ve anlamaya, O'nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, zarafetine, izzet ve keremine, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gecede, Mevla'nın sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden ve gönüllere umutla huzuru dolduran o yüce rahmetinden hepimizin faydalanmasını diler,Türk-İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik eder, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla`dan niyaz ederim."Dedi