Site Logo

KahramanmaraŞspor Bucaspor MaçIna HazIr

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, yarın yapacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde, tadilatı biten 12 Şubat Stadı'nda yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Antrenmana ara transfer döneminde Beşiktaş'tan kiralanan Ümit Karaal ve Sinan Kurumuş, Bursaspor'dan kiralanan Sühey Çetin, Ankaragücü'nden transfer edilen Veli Torun ve Boluspor'dan transfer edilen Onur Türk de katıldı.

Şerit,  Antalya kampının son gününde Zafer Özden ve İrfan Başaran'ın takımdan ayrılmasının iyi olmadığını söyledi.

Farklı mevkilere yeni futbolcular dahil ettiklerini anlatan Şerit, "Bucaspor maçı, bizim için çok önemli. İkinci yarıya 3 puan alarak başlamak istiyoruz. Oyuncularımıza Bucaspor maçının önemini anlatıyoruz. Aramıza katılan genç arkadaşlar var. Onların bir kısmı yarın forma giyecek. Transfer için arayışlarımız devam ediyor" dedi.

Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin ise ilk yarının bitmesiyle teknik heyetin raporu doğrultusunda bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarını ifade etti.

Kampın son günün Zafer Özden ve İrfan Başaran'ın takımdan ayrılmasının planlarını bozduğunu dile getiren Bilgetekin, şunları söyledi: 

"Farklı takımlardan özellikle Zafer Özden ile ilgili yüksek bir rakamda teklif geldiğini öğrendik. Süper Lig yeni toplandı. Hocalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Şu anda 5 kişi kadromuza kattık ama transferi kapatmış değiliz. Orta sahadan iki futbolcumuzla yollarımızı ayırmamızdan dolayı orta sahada oynayacak futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor."

Bilgetekin, 12 Şubat Stadı'nın futbolcular tarafından benimsendiğini vurgulayarak,  PTT 1. Lig'e geçiş kupasını burada kaldırdıklarını kaydetti.