Site Logo

12 Şubat Stadyumu Buca MaçIna HazIr

Sezon başında tadilatına başlanan 12 Şubat Stadyumu'nda yenileme çalışmaları tamamlanmış ve düzenlenen rapor doğrultusunda federasyondan gelecek haber beklenmeye başlamıştı. Bu akşam üzeri netleşen federasyon kararında Kahramanmaraşspor'un Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmanın 12 Şubat Stadyumunda olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz iki sezonda iki şampiyonluk ve geçmişte sayısız başarılara sahne olan Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu yeniden Kahramanmaraşspor'un hizmetinde. Takıma uğurlu gelen ve Kahramanmaraş halkının merkezde olmasından dolayı maçlara ilgi göstermesine sebep olan 12 Şubat Stadyumu pazar günü oynanacak olan Bucaspor maçı ile kapılarını açıyor.

PTT 1. Lig standartlarına kavuşan 12 Şubat Stadyumunda sürdürülen çalışmalar aylar sonra tamamlanmış ve federasyonun çimler için öngördüğü bekleme süresinin dolması beklenmişti. Bu akşam üzeri gelen haberlerde federasyon yetkililerin raporu doğrultusunda Kahramanmaraşspor'un maçlarını 12 Şubat Stadyumunda oynaması kararlaştırıldı.

12 Şubat Stadyumunda yapılan en önemli modernizasyon çalışmaları ise: saha drenajlarının yenilenmesi, kapalı tribünün baştan aşağıya yenilenmesi, gece maçları için ışıklandırma sisteminin yapılması, merkezi ısıtma sistemi, otomatik sulama sistemi ve video ekranlı LED Skorboard'ın yapılması oldu.

Kahramanmaraşspor Pazar günü saat 13:30'da Bucaspor'u 12 Şubat Stadyumunda konuk edecek.