Site Logo

K.MaraŞ BBS transfer ettİĞİ oyunculara İmza attIrdI...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor transfer ettiği oyunculara imza attırdı.

Devre arasında Takıma takviye yapılan ve 2. Devre arasında forma giyecek futbolcuları tek tek tanıtan Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, hali hazırda 6 adet sporcu transfer ettiklerini ve 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, , Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Teknik Direktör Recep Aydemir ile futbolcular ve gazeteciler katıldı.

“HAYATIM BOYUNCA BAŞARISIZLIĞI SEVEN YAPIM OLMADI”

Toplu imza töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Onursal Başkanı Mustafa Poyraz, “ Liglerin devre arasına girmesi ile takımlarımızı takviye yaptık. Tabı bu bir süreçtir uzun bir yol bu yolda giderken yolda kazalar oluyor ama ben birkaç aya yakındır maçlara gitmiyorum. Çünkü biz oraya geliyoruz. ben hayatım boyunca başarısızlığı seven yapım olmadı ilk okuldan beri. Yanı dört alırsam matematikten lise son sınıfta hocam bana lise ikide Kahramanmaraş’ın en iyi kimyacısıydı o zaman bana Kimya’da 7 verdi sözlüde hocam senin olsun dedim on üzerinden yediydi halbuki hocanın en yüksek notu yediymiş yediden çok sözlüde vermezmiş yani bir soru mu ne bilememiştik belki verdiği olmuştur dokuz on neyse dolayısıyla şimdi biz tabi maça geliriz altı kişi demek az değil takımın yarısı hemen hemen her hafta oynarsınız oynamazsınız ayrı bir şey ama böyle heyecansız hocam öldüm Allah diyen çıkmamak için direnen böyle bir takım olunca zevk de olmuyor gelende maçı oluyor Kahramanmaraş’ın tabiriyle. Şimdi tabi ben çok fazla içeriye karışmadım bundan sonrada karışmam geride kalan şu zaman diliminde ama bunlar sağımdaki solumdaki sizler arkadaşlarımızın yöneticiler çok emek veriyorlar gayret ediyorlar ve bu gayretlerinin de karşılığını alması lazım. Yani biraz vücut ısısı otuz beş buçuk derecede gezmeyecek.

Sahaya çıktınız mı otuz sekiz buçuk derece vücut ısısıyla oynayacaksınız düdük çalana kadar şimdi bu heyecan olmazsa çıkarsınız oynarsınız gider ondan sonra başarısızlık gelir ama o heyecan olursa o irade olursa hiçbirinizin birbirinizden eksiğiniz yok fazlanız var eksiğiniz yok. Sadece kendiniz bu işe inanacaksınız inananlar başaranlardır. Başaranların arkasında kesinlikle inanç vardır.

“İNANMAK BAŞARININ YARISIDIR”

İnançsız olduğunuz yerde basarı olmaz inanıyorsanız üstünsünüz hakikatiyle gören inanıyorsanız çok çalışacaksınız biraz daha sahada depar yapacaksınız ve her maçı ama her maçı final maçı havasında oynayacaksınız. Takım zayıf falan yok. Şimdi bundan sonraki süreçte bütün takımlar iyi her takım iyi yoksa bazı örnek vermeyeyim yanı hiç beklemediğimiz diğer takımımız gibi olmasın. Bizde istemeyiz yanı dolayısıyla sizlerde inşallah Kahramanmaraş’ımız da sizin başarınız bizim başarımız takımın başarısı önümüz açılır ortalama 23 yaşındasınız işiniz bu hayatınız bu hayatınız bu olunca bu hayatta arkadaşlar da sızın üzerinizde çalışmışlardır. Fatih bey olsun, yöneticiler olsun sizi tercih etmişler bir kısım arkadaşları da sevmemize rağmen yollarını ayırmışlar çünkü sevgi farklı bir şey ikili muhabbettiniz olur ama biz başarılı olanları seviyoruz sahada gezenleri değil yani. Onlarda Allah razı olsun uğraştılar didindiler bu kadarmış yollar ayrılıyor. Ümit ederiz ki bundan sonraki süreçte geçen sene kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sene alırız bizde mutlu oluruz bu mutluluğu beraber taçlandıracağımızı düşünüyoruz. Yeni sezonun ikinci sezonun ikinci yarısının sizler için bizim için hayırlara vesile olmasını şehrimiz için temenni ediyoruz. İnşallah Kahramanmaraş sporumuza şuandaki durumundan kurtulur diye temenni ediyorum. Onlarda emek verdiler çok gayret ettiler ama şu an Kahramanmaraş Belediyespor’ u konuştuğumuz için onu pek gündeme almıyorum” dedi