Site Logo

MUSTAFA SEMERCİ:“İKİNCİ YARI ŞAMPİYONLUK İÇİN ESECEĞİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Antalya kampını tamamlayan takımın ikinci yarıya çok iyi hazırlandığını anlattı. Semerci, ikinci yarı lider ile aradaki puan farkını kapatıp şampiyon olmayı hedeflediklerini bir kez daha vurguladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Antalya kampını değerlendirdi. Kamp çalışmalarının yanı sıra transferlerle ilgili de bilgiler veren Semerci, mavi-fırtınanın ikinci yarı şampiyonluk için eseceğini anlattı.
Takım olarak sezon başı belirledikleri hedeften asla sapmadıklarını dile getiren Semerci, ilk yarı istedikleri konuma bir türlü gelemediklerini anlattı. Bunun nedenlerini ise takım içerisinde yaşanan sıkıntı ve eksikliklere bağlayan Semerci, sakatlık, kart cezalı ve kadro dışı kalan oyuncuların şuan ki konumda büyük paya sahip olduklarını belirtti.
Lider ile aralarında 9 puan fark bulunduğunu hatırlatan Semerci, bu puan farkının kapanacağını ve şampiyonluk için ter dökeceklerini dile getirdi.
Bu kapsamda transfer de yaptıklarını aktaran Semerci, takıma fayda sağlayacak isimlerle yola devam edeceklerini aktardı.
“5 TANE KALİTELİ OYUNCU TRANSFER ETTİK”
İlk yarı sorun yaşanan ve eksik kalan bölgeleri tespit ettiklerini belirten Semerci, bu bölgelere transfer yaptıklarını anlatarak şunları ifade etti: “Kamp sürecini iyi geçirdiğimize inanıyorum. Kampımıza 5 tane yeni futbolcu katıldı. Onları da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Bunun yanında önceki sezonlarda aramızda bulunan bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Bünyamin Kılınç, Fatih Koç, Mehmet Akif, Fatih Özçelik ve Yunus ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine de takımlarını üst liglerde ve bulundukları liglerde takımlarını başarı ile temsil eden çok kaliteli 5 tane futbolcuyu renklerimize bağladık. Onları Antalya’da kampımıza davet ettik ve geldiler. Takımımızla çalışmalara başladılar. Yarın umarım  bu arkadaşlarımız Kahramanmaraş’ımıza gelecekler ve ikinci yarıdan itibaren takımıza katkı sağlamaya başlayacaklar.”
“KAHRAMANMARAŞSPOR’ İÇİN SİGORTA KONUMUNDAYIZ”
Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ayrılmaz bütünlüğünü anlatan Semerci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya’da birkaç hemşerilerimiz ile karşılaşmıştım. Onlara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un çok büyük hedefleri olduğunu söylemiştim. Kahramanmaraş’ımıza layık olan yerde olacağımızı da belirtmiştim. Allah’ın izniyle biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Umarım Allah’ında izniyle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Teknik ekibimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde takımımızın eksik olan mevkilerine yeni arkadaşlarımızı katarak hedefimize adım adım yürüyeceğimize inanıyorum. Kartal’dan Kerim Bölük stoper olarak geldi, Gölcükspor’dan libero Abdullah Sönmez takımımıza geldi, Gökhan Korkmaz’ı Elazığ’dan kiralık olarak aldık. Fatih Yılmaz’ı forvet olarak Hatayspor’dan aldık. Daha önceleri Kahramanmaraş’ta top oynamış, Kahramanmaraş’ın çocuğu Ahmet Üçgün’ü takımımıza kattık. 1-2 arkadaş daha aramıza katılacak. Takımımız ligin ilk yarı da bazı problemler yaşadığını söylüyorduk. Bu problemleri aştığımızı düşünüyorum. Takımdaki arkadaşların gayreti ve takıma katılan oyuncuların adaptasyon sürecini tamamlaması ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor hak ettiği yerlere gelecektir. Aradaki puan farkı kapanmayacak puan farkı değil. Birkaç galibiyet ile üst sıralara yerleşebiliriz. Dolayısıyla da bizi puan farkı ürkütmüyor. Başarıya odaklanmış durumdayız. Bu da bizi kamçılıyor. Kahramanmaraş Taraftarı her şeyin en iyisine layıklar. Onları umarım hak ettikleri yere getireceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraşspor’ un sigortasıdır. Kahramanmaraş’ı bundan sonra her platformda en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Kahramanmaraş’ı spor anlamında güzel günler beklediğine inanıyorum.”
“MELİH VARDAR TAKIMIMIZA KATKI SAĞLAYACAKTIR”
Hafta içi yaşanan ve kamuoyunda geniş yer tutan Melih Vardar konusuna da değinen Semerci, konu hakkında şu hususlara açıklık getirdi: “Yerel Basında Melih Vardar’ın Bucaspor’a geri döneceği hakkında haber duydum. Melih Varadar’ı sezon başında Bucaspor’dan kiralamıştık. Bucaspor Başkanı Melih Vardar’ı geri istediklerini söylediler. İkinci yarıda oyuncunun Bucaspor’da oynaması için bizden talep ettiler. Bizde Melih Vardar’ı bu sezon bizim takımımızda oynaması şeklinde plan ve program yaptık dedik. Melih Vardar’la ilgili Bucaspor’un talebini reddettik. Melih Vardar ikinci yarıda takımımızın şampiyonluğuna umarım ki katkı sağlayacaktır.”
“KMS’DEN TAKIMIMIZA FUTBOLCU TRANSFER ETMEK BİZİM AÇIMIZDAN ETİK DEĞİL”
Kahramanmaraşspor’da oyuncu transfer edileceği yönünde çıkan haberlere de netlik getiren Semerci, takımın içerisinde bulunduğu durumu iyi bildiklerini ve bu bağlamda takımın dengesini bozmamak adına Kahramanmaraşspor’dan transfer yapmamayı uygun gördüklerini anlattı. Semerci, konu ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Kahramanmaraşspor da bizim takımımızdır. Kahramanmaraşspor’da Antalya’da şu anda kamptalar. Onlarda ikinci yarı için hazırlanıyorlar. Umarım ikinci yarı sıkıntıları aşarlar. Kahramanmaraşspor’da boşa çıkan birkaç oyuncu vardı. Bir tanesiyle de birebir ilgilenmiştik. Daha sonra da bunun etik olmayacağını düşünerek biz dışarıya yöneldik.Umarım o arkadaşlar ikinci yarı da Kahramanmaraşsporlu yöneticilerle anlaşıp Kahramanmaraşspor’un başarısı için ter dökecektir. Onlara da ikinci yarıda başarılar diliyorum.”
“FUTBOLCU FABRİKASI KİMMİŞ KAMUOYUNA GÖSTERECEĞİZ”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un alt yapıya büyük önem verdiğini hatırlatan Semerci, Bucaspor Kulüp Başkanına şu sözlerle cevap verdi: “Antalya’dayken Bucaspor Başkanı bizim futbol şube sorumlumuz Fatih Köşker’i aradılar. Melih’i istediler. Fatih Köşker Melih’i ikinci yarı da veremeyeceklerini ifade etmişler. Kahramanmaraş ve kahramanmaraşspor’un adını anmasınlar diye ifade kullanmışlar. Bizden bir daha futbolcu istemesinler diye ifade kullanmışlar. Bucaspor Kulüp Başkanı’na yakışmayan bir ifade kullanmışlar. Çünkü Kahramanmaraşspor’dan 2 futbolcumuz Bucaspor’un başarısı için ter dökmüşler. Hiçbir zaman kulüpler baki değildir. Her zaman birbirine muhtaçtırlar. Dolayısıyla da Bucaspor’un Başkanı’nın bu açıklamasını talihsiz bir açıklama diye düşünüyorum. Umarım bundan sonra da sporcu yetiştirme anlamında gereken atılımı yapacağız. O zamanda “Futbolcu Fabrikası” kimmiş kamuoyuna göstereceğiz.” 

Haber: İlker YİYEN