Site Logo

KMS AŞkIyla 150 gün sayIyor

Çocukluğundan bu yana Kahramanmaraşspor’u takip eden ve Kırmızı Beyaz aşığı olan Mustafa Zorkun takıma kavuşmak için 150 gün sayıyor.

PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un maçlarını küçüklüğünden buyana takip eden ve aralıksız olarak bütün maçları izleyen Kahramanmaraş sevdalısı Mustafa Zorkun Takımın PTT 1.Lige çıkma sevinci sonrası Vatani Görev icabı Asker’e gitmişti.

KMS FORMASINI HİÇ ÇIKARTMIYOR

Takımdan 300 küsür gün ayrı kalan Kırmızı- Beyaz aşığı Şırnak’ın Uludere ilçesi Gül yazı Jandarma Karakolunda Vatani görevini yaparken Kırmızı- Beyaz aşkı ile yanıp tutuşuyor. Takımı TV kanallarından Seyreden Mustafa Zorkun takımın durumuna ise çok üzüldüğünü yapılan görüşmelerde belirtiyor. Takımın formasını askerlikte bile çıkarmayarak üzerinde taşıyan Mustafa Zorkun 150 gün daha şafak sayacak. Boş zamanlarında Kağıtlar karalayan Kırmızı – Beyaz renkler ile şekil çizen Mustafa Zorkun karalama kağıdına 460 günlük kendisini deplasmanda olduğunu ifade ederek Spor Psikolojisi ile Kahramanmaraşspor sevdasını Askerlikte de yaşamaya çalışıyor. Vatani görevini Şırnak Uludere Gül yazı Jandarma komutanlığında Sürdüren Zorkun, 150 gün sonra ise Allah nasip ederse Vatani görevini tamamlayarak Kahramanmaraşspor’un maçlarını rahat rahat 12 Şubat Stadyumundan takip edecek.