Site Logo

K.MaraŞ BüyükŞehİr Beledİyespor'un Antalya KampI Sona Erdİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2. yarı hazırlıkları için Antalya'da Kamp çalışmaları sona erdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Antalya kampı 5 Ocak Pazar günü sona erdi.  Antalya Topkapı Palace’da kampa giren temsilcimiz ligin ikinci devresi hazırlıklarını burada tamamladı. Yaklaşık 15 gün süren hazırlık çalışmalarına kadro da eksikliği düşünülen bölgelere yapılan takviyeler de kamp programında yer aldı. Ara transfer döneminde yeni oyuncularla görüşmelere devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticiler, İlkyarıdaki şanssızlıkları yaşamamak için işi sıkı tutuyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

2. Yarı Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Mavi- Beyazlı ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da devre arası çalışmaları transfer çalışmaları devam ediyor. Prensipte anlaşılan Hatayspor’dan Fatih Yıldırım ile anlaştı. Hatayspor’da oynayan forvet oyuncusu Fatih Yılmaz ile anlaşmaya varan temsilcimiz ilerleyen günlerde işi resmiyetleştirmeyi düşünüyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Mavi- Beyazlı temsilcimiz Kartalspor’un stoperi Kerim Bölük’ü de kampta görmüş onu da renklerine iler ki günlerde resmi olarak bağlayacak. 2. Yarıya Bomba gibi hazırlanan Temsilcimizde Transfer işi ön planda yer alıyor. İşi sıkı Tutan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor eksik yerleri gerekli transfer yapmak için arayış içerisinde. Nokta transferler yapmaya çalışan ekip ilerleyen günlerde 3-4 transfer ile 2. Yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.  Eksik yerleri doldurma adına Nokta Transferler yapmak İsteyen Yönetim Kurulu üyeleri anlaştıkları oyunculara resmi imza attırdıktan sonra 2. Yarının hazırlıklarını tamamlayıp Lige bomba gibi giriş yapmanın planlarını yapıyor.

2 GÜN İZİN VERİLDİ

Antalya’da 2. Yarı hazırlıklarını sürdüren Mavi- Beyazlıların 5 Ocak Pazar günü Kamp programının sona ermesi ile Kafileye Teknik Patron Recep Aydemir tarafından 2 günlük istirahat izini verildi. Yoğun bir kamp dönemi geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü  Kahramanmaraş’ta bir araya gelerek hazırlıklarının geri kalanını Tesislerinde sürdürecek. İlk maçını deplasmanda oynayacak olan Mavi- Beyazlı ekip Bursa Deplasmanından puan çıkarıp ligin 2. Devresine moralli başlamak istiyor. 2 günlük izin içerisinde olan Mavi- Beyazlı ekipte Futbolcular Aileleri ile izinin tadını çıkarıyor.