Site Logo

Ceza'da KahramanmaraŞspor Lİder

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) PTT 1. Ligde en büyük maddi para cezasını Kahramanmaraşspor’a kesmiş.

2013-2014 Futbol sezonunda PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor 26 yıllık özlene son verdiği 1. Lig hasretine son verdiği bu sezon Ligdeki konumu ve durumu taraftarını huzursuz ediyor.

Ligde aldığı sonuçlarla kötü gidişata dur diyemeyerek Puan cetvelinin zemininde yer alan Kahramanmaraşspor oynadığı müsabakalarda PFDK tarafından maddi külfete tabi tutulan takımların başında geliyor. 124,75 BİN Lirayla PFDK ceza listesinin başında yer alan Kahramanmaraşspor PTT 1. Ligin en çok maddi cezaya çarptırılan takımı oldu.

Aldığı kötü sonuçlarla Taraftar olayları, Futbolcunun rakibe karşı sportmenliğe aykırı hareketleri, Futbolcuya yönelik, Kulüp kaynaklı hakaretlerden dolayı ve taraftarın Kötü tezahüratlarından dolayı olmak üzere temsilcimiz 124,75 BİN TL ceza yiyerek PTT 1. Ligin en çok ceza yiyen takımı oldu. Ligde bütün olumsuzlukların başında gelen Kahramanmaraşspor Maddi hasarda da baş çeken takım oldu. En çok Gol yiyen, Deplasmanda ve içeride en çok yenilgi alan, en az gol atan, Kırmızı ve Sarı kart listesinde de baş çeken Kahramanmaraşspor PFDK tarafından da 124,75 BİN TL lik rakam ile en çok fatura kesilen PTT 1. Lig takımı oldu. Bu rekorlarda PFDK ceza fatura sistemine Kahramanmaraşlı İş adamı Emre Hasgör’ün takımı Manisaspor 94.15 BİN TL ile Kahramanmaraşspor’u takip eden takım olmayı başardı. PFDK raporlarına göre PTT 1.Ligde ceza grafiğinde Futbolcuya yönelik ve kulüp kaynaklı hareketten dolayı Takımlara 562,65 BİN TL fatura, Çirkin Tezahürattan dolayı Kulüplere 91 BİN TL Fatura, Saha olaylarından dolayı Kulüplere 264 BİN TL’lik fatura kesilmiş. Kahramanmaraşspor’umuz ise bu sezon PTT 1.Ligin ilk yarısında en büyük maddi cezayı alan Kulüp olmuş.