Site Logo

U-15 LİGİ ŞAMPİYONU KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

U-15 Ligi'nin 2013-2014 Futbol Sezonunun şampiyonluğunu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oldu.

U-15 Ligi'nin Çarşamba günü Batıpark Sentetik Çim Sahasında oynanan son maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor rakibi Gençlikspor ile berabere kalmasına rağmen aradaki puan farkından dolayı Şampiyonluğu göğüsledi. Daha önce Şampiyonluğu garantileyen Mavi- Beyazlılar rahat bir oyun sergileyerek rakibi ile 0-0 maçtan beraberlikle ayrıldı.

KUPA SEVİNCİ

Maçın bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç yaşayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu taraftarları ile paylaştılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk kupasını Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Abdulbaki Kale verdi. Şampiyonluk kupasını alan futbolcuların bu sevinci taraftarları ile doyasıya yaşadılar. Şampiyon takımı Kutlayan Kahramanmaraş ASKF Başkan vekili Abdulbaki Kale Kahramanmaraş’ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u başarısından dolayı kutladı. Daha sonra ise Başarılı Futbolculara ASKF Başkanvekili Abdulbaki Kale, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Demir, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci tarafından Madalya takdim edildi. Kupa merasimi sonrasında Mavi- Beyazlı takım Batıpark Spor sahasını koşarak tur atıp orta saha çizgisi üzerinde galibiyet sevincini hep birlikte yaşadılar. Daha sonra ise Gazetemize Şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra pozları verdiler.