Site Logo

BİLGETEKİN; KMS'YE YAPILAN BU BİR İHANETTİR!

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’la yollarını ayıran ‘’İzu Azuka’’ ve Menajerinden Kahramanmaraşspor’a ihanet iddiası…

İzu Azuka’nın takımdan ayrılması ile ilgili bir açıklamada bulunan Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ufuk Bilgetekin,. Dün avukatı aracılığı ile federasyona başvuran siyahî Futbolcunun sözleşmesini tek taraflı fesih ettiklerini belirtip, bu oyuncuyla 5 Ocak Tarihine kadar karşılık olarak anlaşıp Samsunspor Maçı sonrasında kendisine ve diğer Futbolcularına bir miktar ödeme yapacağı yönünde söz alış verişinde bulunduğunu belirtti.

PTT 1.Ligde zor günleri geçiren Kahramanmaraşspor, İlk yarının son karşılaşması olan Samsunspor Maçında Forma giymesi beklenen’’ İzu Azuka’’nın Menajeri bu oyuncuya’’ Samsunspor’’ Maçına çıkmaması yönünde Talimat verdiğini belirten ‘’Bilgetekin’’  ‘’Samsunspor ‘’Maçı öncesinde bu yapılan girişimin Kaharamanmaraşspor Kulübüne ve camiasına yapılan bir ihanet ve haksızlık olduğunu dile getirdi.

İzu Azuka’nın Samsunspor Maçını oynaması beklenirken ani bir şekilde Kulüple yollarını ayırması, bu futbolcunun ikin devrede Samsunspor’la anlaşma sağlayıp, sağlamadığı yönde kafalarda soru işareti oluşturdu.

Samsun maçı öncesi başlatılan fesih başvurusu federasyondan geçti ve Kahramanmaraşsporlu oyuncu ‘’İzu Azuka’’ kulübü ile yollarını ayırdı.