Site Logo

Sİzİnle rezİl oluyor bu takIm!

Oysa ne umutlarla çıkmıştı Kahramanmaraşspor PTT 1. Lige umutlar yavaş, yavaş tükeniyor ve Kahramanmaraşspor ilk yarı maçlarının bitimine son bir maç kala ligin tabanında bulunuyor.
Ligin 2. Yarısında ise nasıl bir Kahramanmaraşspor olacak bunu bilemeyiz. Ancak bir atasözü vardır; ” Görünen köy kılavuz istemez” evet, söylenenlere bakılırsa Kahramanmaraşspor’da 18 futbolcu alacaklarından dolayı Federasyona başvurmuş anlaşılan o ki ligin 2. Yarısında Kahramanmaraşspor A 2 takımındaki futbolcularla sahaya çıkmazsa şaşırmayın. Çünkü, futbolcuların alacakları ödenmezse takıma transfer yasağı da gelebilir. Bu konuda kulüpten herhangi bir açıklamada yapılmıyor.
Kahramanmaraşspor’un yabancı futbolcusu Azuka takımdan ayrılan ilk isim olurken, Başkan Ufuk Bilgetekin bu futbolcunun ayrılmasını Kahramanmaraşspor’a bir ihanet olarak değerlendiriyor.
Ey Bilgetekin, “aç ayı oynamaz” diye bir atasözü vardır. Sen bu futbolculara bu zamana kadar ne kadar para verdin? Daha birçok futbolcuların 2 sezon öncesinden alacakları var. Samsun maçından sonra ödeme yapılacakmış bu zamana kadar neredeydiniz. Paranız yoksa Kahramanmaraş’ın adını daha fazla rezil etmeyin ve bir an önce bırakın gidin bu şehir artık sizi istemiyor.

Konuk Yazar: Mahmut BEYAZ