Site Logo

Recep Aydemİr:''Kamp oldukça faydalI geçİyor''

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da kamp programı oldukça verimli geçtiği öğrenildi.

 Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki Mavi- Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2. yarı hazırlıkları için Antalya'da Kamp çalışmalarını devam ettiriyor. Takımın deneyimli Teknik Patronu Recep Aydemir gözetiminde geçen Kampta çalışmaların çok iyi olduğu verimli bir şekilde çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Teknik Patron Recep Aydemir ise Kampın takımda toparlanma ve eksilikleri görme açısından çok verimli geçtiğini söyledi.

Kamp Programı çerçevesinde Antalya Topkapı Palace’da kampa giren temsilcimiz ligin ikinci devresi hazırlıklarını Yaklaşık 20 gün sürecek hazırlık çalışmalarına kadro da eksikliği düşünülen bölgelere yapılan takviyeler de resmi imzaların ardından katılacak. Mavi – Beyazlı ekip hedefi hazırlık sürecini iyi değerlendirip ikinci yarı büyük bir çıkış yakalamak olacak. Ara transfer döneminde yeni oyuncularla görüşmelere devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticiler, İlkyarıdaki şanssızlıkları yaşamamak için işi sıkı tutuyor.

GÖKHAN AYRI ÇALIŞIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un orta saha oyuncusu Gökhan Kaya sakatlığı dolayısı ile Kampta ayrı bir çalışma programı uygulanıyor. Çalışmalarını otel salonda sürdüren 22 yaşındaki Gökhan Kaya ilerleyen günlerde takımla beraber çalışmaya başlayacak. Mavi- Beyazlı takımda orta sahada görev yapan Gökhan bu zamana kadar 346 dakika yeşil sahalarda kalabilmiş. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için 2 gol kayıt etmiş ve 1 sarı kartla cezalandırılmış. Sakatlığı süren Gökhan Kaya ilerleyen günlerde takım arkadaşları ile uyum içerisinde çalışmalara başlayacak. 

EKSİKLİKLER GİDERİLMEYE ÇALIŞILIYOR

2. Yarı Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Mavi- Beyazlı ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da devre arası çalışmaları devam ediyor. 2. Yarıya Bomba gibi hazırlanan Temsilcimizde Transfer işi ön planda yer alıyor. İşi sıkı Tutan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor eksik yerleri gerekli transfer yapmak için Antalya kampına denemeye tabi tutuyor. Nokta transferler yapmaya çalışan ekip ilerleyen günlerde 3-4 transfer ile 2. Yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.  Eksik yerleri doldurma adına Nokta Transferler yapmak İsteyen Yönetim Kurulu üyeleri anlaştıkları oyunculara resmi imza attırdıktan sonra 2. Yarının hazırlıklarını tamamlayıp Lige bomba gibi giriş yapmanın planlarını yapıyor.

“ZAMANSIZ SAKATLIKLAR BELİMİZİ BÜKTÜ”

Lige iddialı başlayan Mavi Beyazlılarda Ligin ilk yarısında istedikleri gibi bir giriş yapamadıklarını ve istenilmeyen nedenlerden dolayı inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, Ligde istenilmeyen sakatlıkların bellerini büktüğünü ifade etti.

Kamp çalışmaları hakkında Gazetemiz Spor Servisine açıklamalarda bulunan Aydemir, Takıma önemli takviyeler yapmaya çalıştıklarını, eksik gördükleri yerleri doldurmaya çalıştıklarını ifade etti.

Aydemir konuşmalarını şu şekilde sürdürdü;  “İlk yarıyı lider bitirmek isterdik ama istenilmeyen sakatlıklar bizim belimizi büktü. Bu da bizi inişli çıkışlı bir grafik sergilememize neden oldu. Grupta takımlar arasında Puan farkları birbirine çok yakın. Şuanda Antalya’da kamp çok iyi geçiyor. Çalışmalarımızı uyum içerisinde devam ediyor. Sakatlığı süren arkadaşlarımızla uyum sürecini aşmaya çalışıyoruz” dedi.

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

 Takımın günden güne iyi yolda olduğunu ve takıma çok güvendiğini ifade eden Aydemir, Ben Ligde en iyi takımlardan biri olduğumuza inanıyorum ve takımıma güveniyorum. İnşallah onlar beni yanıltmaz ve istediğimiz noktaya ulaşırız. Kamp çalışmaları doğrultusunda takımda her şey yolunda gidiyor. Takıma yapılacak yeni takviyeler doğrultusunda takımımız daha iyi olacak. Prensipte anlaştığımız 2 Forvet, 1 Orta saha birde stoper arkadaşımız takımla beraber çalışıyor. Takımda ise Sakatlıklar ve kart cezalıları doğrultusunda ligin ilk yarısını istediğimiz seviyede bitiremedik. 2. Yarıya aynı duruma düşmemek için mücadele ediyoruz. Sakatlığı bulunana arkadaşlarımızı kampta hafif tempoda yeni katılımcıları ise takımla beraber çalıştırarak eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Haber: www.kahramanmaras.bbs.org