Site Logo

4 KİŞİ İLE YOLLAR AYRILDI

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 4 Kişi ile yolları ayırdı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligin ilk devresinin sona ermesi ile 4 futbolcu ile yolları ayrıma kararı aldı.

Ligin ilk yarısının sona ermesi ile Antalya Topkapı Palace’da kampa giren temsilcimizde Bünyamin Kılınç, Mehmet Akif Alıcı, Muhammet Fatih Koç ve Yunus Akman’ın Sözleşmeleri Fesih edilerek yollar ayrıldı. Bilindiği gibi sezonun ilk yarısının bitimine 1 Hafta kala Bünyamin ve Mehmet Akif kadro dışı bırakılmıştı. Bu iki futbolcu ve Yunus ve Muhammet Fatih de dahil olarak yollar devre arası kampı öncesi sözleşmeleri fesih edildi.

16 maçta 54 Sarı olmak üzere 7 Kırmızı kartla agresif bir oyun grafiği sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Sözleşmeleri Fesih edilen Bünyamin Kılınç Yeşil sahada 416 dakika yer almış, bu 416 dakikada 1 sarı, 1 Kırmızı kart ile cezalandırılmış ve 5 gol atarak fileleri ağlandırmış. 29 yaşındaki Tecrübeli Forvet oyuncusu Bünyamin Kılınç 16 müsabakada 10 defa 18’lik  kadroda yer almış ve 10 karşılaşmanın 5’ini ilk 11’de sahaya çıkmış.

29 Yaşındaki Orta saha oyuncusu Mehmet Akif Alıcı ise 16 karşılaşmada 717 dakika sahada yer almış, hiç gol atmamış, 2 sarı kart ile cezalandırılmış, 10 defa kadroda yer almış, ilk 11’de 7 defa sahaya çıkmış.

22 Yaşındaki Muhammet Fatih Koç ise bu zamana kadar 5 defa 18’lik kadroda yer almış sadece 25 dakika sahada mücadele etmiş, kart seceresi ve gol seceresi hiç yok.

28 Yaşındaki Defans oyuncusu Yunus Akman ise 16 müsabakada 583 dakika sahada yer almış, 1 gol atmış, 2 sarı kart ile cezalandırılmış, 8 defa ilk 18’de, 7 defa ilk 11’de yer almış.

Bu dört futbolcu ile yollarını ayıran Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Antalya kampı devam ediyor.  Antalya Topkapı Palace’da kampa giren temsilcimiz ligin ikinci devresi hazırlıklarını yaklaşık 20 gün sürecek hazırlık çalışmalarına kadro da eksikliği düşünülen bölgelere yapılan takviyeler de resmi imzaların ardından katılacak. Mavi – Beyazlı ekip hedefi hazırlık sürecini iyi değerlendirip ikinci yarı büyük bir çıkış yakalamak olacak. Ara transfer döneminde yeni oyuncularla görüşmelere devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticiler, İlkyarıdaki şanssızlıkları yaşamamak için işi sıkı tutuyor.

Haber: İlker YİYEN