Site Logo

MUSTAFA SEMERCİ:“TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLAR OYNAYACAĞIZ”

Ligin ilk yarısında istedikleri gibi bir giriş yapamadıklarını ve istenilmeyen nedenlerden dolayı inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Takımın Antalyada kamp yaptığını, çalışmaların son derece iyi ilerlediğini ve ikinci yarının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Takıma önemli takviyeler yapmaya çalıştıklarını belirten Semerci, “İlk yarıyı lider bitirmek isterdik. Puan farkları birbirine çok yakın. İkinci devrede telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Antalya’da kamp çok iyi geçiyor. Oradaki Teknik ekibim beni her an bilgilendiriyor. Çalışmaların çok iyi geçtiğini ifade ediyorlar. Ben Takımıma ve Recep Hocama güveniyorum ve inanıyorum. İnşallah bu doğrultuda 2. Yarıya çok iyi başlamayı planlıyoruz” dedi.

“TAKIMDA İŞLER YOLUNDA”

Takımın günden güne iyi yolda olduğunu ifade eden Başkan Semerci, “Kamp çalışmaları doğrultusunda takımda her şey yolunda gidiyor. Takıma yapılacak yeni takviyeler doğrultusunda takımımız daha iyi olacak. Sakatlıklar ve kart cezalıları doğrultusunda ligin ilk yarısını istediğimiz seviyede bitiremedik. 2. Yarıya aynı duruma düşmemek için mücadele ediyoruz. Sakatlığı bulunana arkadaşlarımızı kampta hafif tempoda yeni katılımcıları ise takımla beraber çalıştırarak eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

“DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un kurum takımı olmasından dolayı herkesin takımın  maddi durumu iyi olduğu düşüncesine cevap veren Başkan Semerci, “ Herkes takımda maddi olarak hiçbir sorun yok sanıyor ama durum sanıldığı kadar iyi değil. Her kulübün olduğu gibi bizde de maddi sıkıntılar baş çekiyor. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak 12 Branş’ta mücadele ediyoruz. Biz sadece Futbol Branşında mücadele etmiyoruz. Bizim diğer takımlara göre daha çok maddiyata ihtiyacımız oluyor. Sağ olsun Belediye Başkanımız bize yardımcı oluyor ama bu da takımda maddi sıkıntı yok anlamına gelmiyor. Kahramanmaraş Belediyesi bizlere lojistik destek sağlıyor. Kahramanmaraşspor’a sağladığı gibi. Bizde de maddi sıkıntılar futbolcuların sorunları gibi birçok sıkıntı var. Herkese dış görünüşler ile işler yolunda düşüncesine kapılıyor ve davulun sesi uzaktan herkese hoş geliyor. İşin içine girmeden herkes ahkam kesiyor ama bu işler o kadar kolay işler değil. Kulüp yönetmek özellikle 12 branşta kulüp yönetmek her babayiğidin harcı değildir” dedi.

“VOLEYBOLDA DA, FUTBOLDA DA ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLAYACAĞIZ”

2. yarıya çok iyi bir şekilde hazırlandıklarının altını çizen Başkan Semerci, Taraftarlarımız Rahat olsun İnşallah 2 takımımızda bu sezon şampiyonluk yaşayacaklarını söyledi.

Başkan Semerci, Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak sezona başlarken Hedefimizi her zaman Şampiyon olmak için belirleriz ve o hedef doğrultusunda transferlerimizi yapar ona göre oyunumuzu oynarız. Biz Bu sezon Futbolda ve voleybolda şampiyon olmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda taraftarlarımız rahat olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: İlker YİYEN