Site Logo

KMS Samsun maçIna hazIrlanIyor...

Teknik direktör Şerit: "Samsunspor maçından alacağımız 3 puan devre arasında büyük bir moral kaynağı olacak"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağını Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nda, teknik direktör Orhan Şerit yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda top kapma çalışması yapılan idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Şerit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Balıkesir maçına puan almak için çıktıklarını ancak 3-1 mağlup olduklarını belirtti.

Balıkesirspor maçına çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Şerit, "Maç arzuladığımız şekilde geçti. Mağlup olmamıza rağmen pozitif anlamda iyi bir mücadele ortaya koyduk. Ancak gol olup olmadığı anlaşılamayan bir pozisyonla geriye düştük. Daha sonra kazanmak adına müdafaada açıklar verdik" dedi.

Takımının puan cetvelinde son sırada olduğunu hatırlatan Şerit, kendi sahalarında karşılaşacakları Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını vurguladı.

Her maçı final havasında oynayacaklarını dile getiren Şerit, "Samsunspor maçı puan açısından çok önem taşıyor. Bu maçtan alacağımız 3 puan devre arasında büyük bir moral kaynağı olacak. Bugün çalışmalara başladık ve galip gelebilmek için elimizden gayreti göstereceğiz" diye konuştu.