Site Logo

KMS AŞIKLARI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Balıkesirspor – Kahramanmaraşspor maçı için Balıkesir deplasmanına giden ve Balıkesir’den Kahramanmaraş’a dönen Cefakar Taraftar Grubu kaza yaptı.

PTT 1. Ligin 17’nci haftasında deplasman da Balıkesirspor ile oynanan maç sonrası tekrar Kahramanmaraş’a dönmek için yola çıkan Kahramanmaraşspor taraftarları Cefakarlar Göksun’da kaza yaptı. Meydana gelen kaza da 8 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Şoförün dikkatinin dağılması az daha bir faciaya neden oluyordu. Bir anlık bir dalgınlıkla önde seyir halinde olan araca çarpan transit araç ve transitin çarptığı araçta maddi hasar meydana geldi.

GÖKSUN BELEDİYESİNDEN YARDIM İSTEDİLER

Zorlu Hava şartlarında Kahramanmaraşspor’a destek olmak isteyen Cefakar Taraftarlar Grubu maç boyunca takımlarına destek olmuş. Alınan 3-1’lik mağlubiyetle stadyumdan boynu bükük ayrılmıştı. Stadyumu sesiz sedasız boşaltan Kırmızı- Beyaz aşıkları Kahramanmaraş’a dönüş yolunda Göksun ilçesi çıkışında kaza yaptı. Kazanın yaşandığı alanda Taraftarlar Telefonla Göksun Belediyesine ulaştı. Göksun Belediyesi kaza alanına vararak Taraftarları kontrol alanına alarak araçla Kahramanmaraş’a gönderdi.

“KAZAYI KÜÇÜK SIYRIKLARLA ATLATTIK”

Kahramanmaraşspor sevdası için Balıkesir’e takımlarını desteklemeye giden Kahramanmaraşspor Taraftar Gruplarından Cefakarlar Grubu Göksun Yolunda yaptıkları kazada Can kaybı yaşamadan sağ salim çıkmaları ise Kahramanmaraşspor camiasının yüreğine su serpti.

Kahramanmaraşspor taraftar gruplarından olan Cefakarların Tribün Lideri Osman Abacı, kaza sonrası yaptığı açıklama da “Birden bire ne olduğunu bilemedik. Ne olduysa o sırada oldu. Zemin de kötüydü. Ben şoförün yanındaydım çarpacağımızı hissettim ve son anda bir müdahale yaptım. Yoksa Allah korusun daha da feci bir kaza olabilirdi. Çok şükür kazayı küçük sıyrıklarla atlattık” dedi. Kazanın birden bire Şoförün dalgınlığı ile meydana geldiğini ifade eden Cefakarlar Grubu Tribün Lideri Osman Abacı,  “Can kaybı olmadan çıktığımız için şükür ediyoruz. Orada Allah Yüzümüze baktı. Verilmiş sadakamız varmış” ifadelerini kullandı.