Site Logo

FİLEDE ANKARA DEPLASMANINDAN 3 PUAN:0-3

Türkiye Voleybol Federasyonu 2 Lig Erkekler B grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Ankara deplasmanından üç puanla döndü:0-3

TVF Spor Lisesi ile Ankara Beştepe Spor Salonu’nda karşılaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı müsabakayı set bile vermeden kazandı.

Karşılaşmanın ilk setinde 12-12 başa baş giden mücadelede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor farkı açarak rakibini ilk sette 17-25 kazanarak 2. Sete moralli başladı.

İlk seti TVF Spor Lisesine karşı önde kapatan temsilcimiz 2. Sete daha hırslı bir görüntü ile çıktı. Karşılaşmada üst üste kazanılan sayılarla 2. Seti 16- 25 kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ev sahibi TVF Spor Lisesinin öne geçmesine geçit vermeyen taraf oldu. İyi oyun ile 2. Seti de üstün kapatan temsilcimiz 3. Sette de ev sahibini aynı sayı ile (16-25) kapatarak rakibini kendi evinde hüsrana uğrattı.  Ankara deplasmanında Mavi-beyazlı ekip Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor müsabakanın setlerini 17-25, 16-25 ve 16-25 olarak kazandı.

Sezonun 10. Haftası geride kalırken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı puanını 28’e yükselterek 2. Sırada bulunuyor. Grupta Şahinbey Belediyesi aynı puanla averajla birinci sırada yer alıyor.

Haftaya Hatay deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı 29 Aralık 2013 tarihinde saat 13.00’de Antakya Belediyespor’la karşılaşacak.

“EKİP RUHU İLE HAREKET EDİYORUZ”

Yeni sezona iddialı bir şekilde giren ve hedeflerine adım adım yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Mustafa Atcı, Hedeflerinin daima yüksek olduğunu ve bunu adım adım gerçekleştirdiklerini belirtti.

1. lige çıkmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Atcı, tam anlamıyla bir aile ortamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekip ruhu ile hareket ederek buralara kadar geldik. Başarıyı ekip ruhu ile hareket etmekle elde ettik. Şuanda Ligde Lider ile aynı puandayız. Liderin averaj farkı olmasa biz Liderdik. Lider olmak için mücadele ediyoruz. sezon sonunda hedefimiz olan şampiyonluğu kucaklayacağız” dedi.

“ANTRENMAN SIKINTIMIZ YOK”

Hazırlıklarını Batıpark spor salonunda haftada 6 gün tempolu bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Atcı, “Antrenman sahası olarak hiçbir sıkıntımız yok. Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz, bize bu imkanı sağlayan bu salonda bizim altı gün salon saati veren Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya çok teşekkür ediyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntımız, hiçbir sorunumuz olmadı tabiî ki bu sporu seven insanların sayesinde oldu. Kahramanmaraş aç susuz bir memleket voleybol anlamında ve spor anlamında. Biliyoruz ki buraya başarı geldikçe Kahramanmaraş halkı takımlarına sahip çıkacaktır diye düşünüyorum” dedi.