Site Logo

KMS'de BalIkesİr MaçI HazIrlIklarI Devam Edİyor...

Kahramanmaraşspor, Deplasmanda Balıkesirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz Hafta kendi sahasında 3 puan alarak mağlubiyet rüzgarına son veren Kahramanmaraşspor bu hafta kendisi gibi Ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor.

Geçen Sezon Kahramanmaraşspor ile birlikte şampiyonlukla PTT 1. Lige tırmanan ve Ligin Flaş takımı olarak Puan cetvelinde üst sıralarda Süper Lig için mücadele eden Balıkesirspor bu hafta Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.  

Lig'in 18. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayan Kahramanmaraşspor’da hedef alt sıralardan kurtulmak. Kırmızı- Beyazlı futbolcular, 1461 Trabzonspor maçından sonra verilen bir günlük aranın ardından Hanefi Mahçiçek Stadyumu yan tarafında ilk antrenmanla çalışmalara başladı. Teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde soğuk hava muhalefetine rağmen gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas ve şut çalışması yapan Kahramanmaraşsporlu futbolcular açma-germe hareketleriyle antrenmanı start vermiş oldu. Kırmızı Beyazlı temsilcimiz deplasmanda oynadığı Balıkesirspor karşılaşmasından en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. 

Haber: Halil GEYİK