Site Logo

Fatİh KöŞker:''İkİncİ YarI Sahada Daha Güçlü Bİr Beledİyespor Olacak''

Ligin son haftasında Deplasmandan 1 Puanla dönen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker, 2. Yarı daha güçlü bir Belediyespor sahaya çıkaracaklarını söyledi.

Silivri Deplasmanında maçın ilk dakikalarında gol ile tanıştıklarını ve daha sonra şanssız bir gol ile maçı 1-1 tamamladıklarını ifade eden Köşker, Müsabaka içerisinde çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmak istiyorduk. Hafta içerisindeki bütün çalışmalarımız, düşüncelerimiz de hep bu yöndeydi. Ama yenemiyorsan futbolda yenilmeyeceksin düstürü vardır. Bizde o bağlamda 1 puan aldık. Galibiyeti kaçırdık sevinemedik ama 1 puan bizi çokta mutlu etmedi. Güzel futbol oynadık, Ligin geneline baktığımızda 1-2 maç hariç genel olarak çok iyi maç oynuyoruz ama 3. Bölgedeki sıkıntımız hala devam ediyor. İnşallah bunu gidereceğiz. İkinci yarıya yeni transferler ile daha da güçlendireceğiz. Biz geçen sezon baktığımızda ikinci yarı 27 puan toplamışız. İlk yarı 39 puan bu sene tam tersi olur. Şuan 26 puan topladık, 2. Yarı 30-40 puan topladığımızda grubu biz lider olarak tamamlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapacağımız bu takviyelerle bu açığı kapatacağız inşallah. İkinci yarıda açıkları tamamlayıp bambaşka bir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak sahaya çıkacağız. Bu da bizi hedefimiz olan şampiyonluğa taşıyacaktır” dedi.  

“YENİLMEYİ HAZIM EDEMEYEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Köşker, “Biz her maçta 3 puan alacak, gümbür gümbür oynayan, tribünleri coşturan karşı rakiplerinde imrendiği bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Yenilmeyi hazım edemeyen bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. Bundan dolayı eksiklerimizi görüyoruz zaten buna da takviye yaptığımızda zaten hem içeride hem dışarıda bütün maçları alabilecek güçte olacaktır. Tabi Futbolun cilvesidir. Mevcut arkadaşların bazıları ile yollar ayrılacak onun yerine takıma uyum sağlayacak oyuncular getirilecek” dedi.

“İYİ BİR KAMP GEÇİRİP 2. YARIYA BOMBA GİBİ OLACAĞIZ”

İlk yarının bitmesi ile 2. Yarıya hazırlık olarak takıma 3-4 nokta transfer yapacaklarını ifade eden Kulüp Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker, “Silivri deplasmanın dönüşü ile futbolcularımız bir haftalık tatile girdi. Bir haftalık bir tatil süreci var. 23 Aralık ve 6 Ocak arasında 14 günlük bir Antalya’da bir kamp sürecimiz var. Daha sonrasında kendi tesislerimizdeki kamp süreci ile de İnşallah ikinci yarıya hazırlanacağız. İkinci yarı daha yiy hazırlanıp patlayacak Bomba gibi olacağız. Devre arası kampı bilindiği sezon başı kampından daha etkili oluyor. Çünkü her bir ayrı yerden gelen futbolcuların yılbaşındaki yaptığı kamp biraz kaynaşma kampı olsa da birbirini tanıyan futbolcular olacak. Takviyelerle de beraber iyi bir kamp geçirdiğimiz 2. Yarı için daha güzel şeyler olacak” dedi.

“İŞİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”

Profesyonel Lige çıktıkları geçen seneden bu yana koydukları hedeflere çok yakın olduklarını ifade eden Köşker, “Geçen Sezon Ligde iyi mücadelemiz ile Play-Offlara kadar yükseldik. Geçen sezon Ligde acemilikte çektik. Bu acemiliğimiz bizi direk şampiyonluktan etti. İyi oyunumuz sayesinde Play-Offlara katıldık. Play- Oflarda ise elenerek 3. Lige geri dönüş yaptık. Geçen sezonki düştüğümüz hataya düşmemek için işi şansa bırakmayarak Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Dışarıda baktığımız 17 maç var. 17 maçı topladığında 51 puan demektir. 51 puan dışarıda duruyor. Biz bunu hanemize yazdırmamamız için hiçbir neden yok. Hedefimiz direk çıkmamak bu nedenle bu 51 puanın en azından maksimumunu yazdırıp 2. Lige çıkmak. Play-Off’lara kalıp işi şansa bırakmak ta hiç istemiyoruz. Bunun için çok çalışıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.