Site Logo

KAHRAMANMARAŞ TRTSPOR’DA!

TRT Spor ekranlarında başladığı günden beri izleyicilere keyifli saatler geçirten Şehirlerde PTT 1.Lig Keyfi bu hafta Kahramanmaraşspor'umuza yer veriyor.

Sıra dışı renkli röportajlarıyla Şehirlerde 'PTT 1.Lig Keyfi bu Çarşamba Kahramanmaraş'ı anlatacak.

Yayına başladığı günden beri izleyicilere keyifli saatler geçirten Şehirlerde PTT 1.Lig Keyfi bu hafta Kahramanmaraşspor’umuza yer veriyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Balıkesirspor, Ankaraspor ve Samsunspor gibi PTT 1. Lig takımlarının mazisiyle birlikte ekrana taşıyan ekip Bu Hafta Kahramanmaraş’ta bulunarak Kahramanmaraş’ın Tarihi, Turistlik ve Spor kamuoyuna hitap ederek Kahramanmaraşspor’umuzu TRT Spor ekranlarına taşıyacak. Her hafta Çarşamba günü 19.30 da yayımlanan Program Bu Hafta Kahramanmaraş’tan bahsedecek.

TRTSPOR EKİBİ ŞEHRİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Kahramanmaraş’a gelişi ile Kahramanmaraş’ı karış karış gezen ekip, Kahramanmaraş’ın 2. Takımına eşit mesafede yaklaşarak Tribünlerde Birlik Beraberlik içerisinde destekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş’ın güzelliğini, tarihini ve spor Kulüplerini tanıtacak olan Şehirlerde PTT 1.Lig Keyfi Şehrin, Kalesini, Ahır Dağ Teras kafesini, Yer altı çarşılarını, Kuyumcular, Demirciler, Bakırcılar çarşısı ve Futbol kulüplerinin antrenmanları gibi yerleri gezen ekip’e Kahramanmaraş’ın 2. Takımına gönülden Bağlı olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Amigo Dursun, PTT A.Ş.’yi temsilen PTT çalışanı Halil Geyik , Gazeteci İlker Yiyen ve Edeler Grubu Lideri Ali Erbilir eşlik ederek çekimlerde yardımcı oldular. PTT 1.LİG’in yayıncı kuruluşu TRTSPOR Kanalından Yapımcılığını İntervizyon Prodüksiyon’un yaptığı şehirlerde PTT 1. Lig programını Hasan Salih Arıcı hazırlayıp sunuyor. Kamerada ise Usta Kameraman Özer Bey görev yapıyor. Renk aşklarının tribün sevdalılarının, büyük mücadelenin, gönülden çalışan yöneticilerin buluşma adresi PTT 1.Lig’de birbirinden çekişmeli müsabakalar oynanıyor. Şehirlerde PTT 1.Lig ekibi; Neler Oluyor Bu Ligde? sorusunun cevabını ekranlara getiriyor. Kahramanmaraş’ın güzelliğini, tarihini ve spor Kulüplerini tanıtacak olan Şehirlerde PTT 1.Lig Keyfi Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor servisini de ziyaret ederek Gazetemiz Spor sayfası hakkında yazarımız İlker Yiyen’den de bilgiler alıp, şehirde bir çok önemli markayı da ziyaret edip görüntü arşivini geliştirdi. Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Ligde olmasıyla şehre gelen ve Kahramanmaraş’ın Tarihi, Turistlik ve önemli markalarını ekrana taşıyacak olan TRT Spor “Şehirlerde PTT 1. Lig keyfi” Bugün akşam saat 19.30’da ekranlara gelerek Tüm Türkiye’ye Kahramanmaraş’ı tanıtacak. Bu güzel görüntüleri sakın kaçırmayın.