Site Logo

TARAFTAR ÖKSÜZ’ÜN BAŞKAN OLMASINI İSTİYOR

Kahramanmaraşspor’un Taraftarı İş adamı Hanefi Öksüz’ü takımı devralmasını ve takımın başına geçmesini istiyor.

PTT 1. Ligde zorlu günler geçiren Kahrmanmaraşspor’un 12. adamı ve gerçek sahipleri Taraftarlar takımdaki kötü gidişattan rahatsızlık duyarak sokaklara dökülmüştü.

1461 Trabzonspor maçı öncesi sokaklara dökülen ve şehre serzenişte bulunana Kırmızı- Beyazlı taraftarlar Pankartla “Takımı Öksüz Bırakma Hanefi Öksüz” pankartı ile İş adamı Hanefi Öksüz’ün takımın başına geçmesini, takımı Fatura Vizyon Şirketinden devralmasını isteyerek Takımın özüne dönmesini istemişlerdi.

Kahramanmaraş’taki soğuk havaya rağmen Kahramanmaraş Kent Meydanı Parkta bir araya gelen taraftarlar PTT 1. Ligde zorlu günler geçiren Kahramanmaraşspor’un bu durumdan kurtulması için bir araya gelerek TRT spor ekranlarından seslerini duyurmaya çalıştılar.

Ligde henüz 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 10 puan toplayan takımları için üzülen kırmızı-Beyazlı taraftarlar özellikle yönetime büyük tepki göstererek takımın kötü gidişatına yönelik serzenişte bulunup iş adamlarından takımı devralmalarını istediler.

Kar yağışına rağmen Sokaklara dökülen Kahramanmaraşspor aşıkları Takımın kötü gidişatı için tepkilerini dile getirdiler.

Ellerinde meşaleler ile kent meydanında takımlarına destek vermek için toplanan taraftarlar renkli görüntüler ile takımlarının durumlarına neşter olmaya çalışmışlardı. Bu organizasyon için taraftarları bir araya getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ve Edeler Grubu Kırmızı- Beyaz aşıklarını kanıtlayarak takımın sahipsiz olmadığını dile getirdiler. Kahramanmaraşspor için sokağa dökülen taraftarların ellerindeki pankart ise olaya damga vurmuştu. Bu Kıvılcım doğrultusunda Kahramanmaraşspor sevdalıları Takımı Devralması için Hanefi Öksüz’ün kapısını çalarak takıma sahip çıkmasını ve takıma başkan olmasını istediler. Bu isteğe birçok taraftarda Sosyal paylaşım kanalı ile seslerini İş adamı Hanefi Öksüz’e duyurmaya çalıştı.