Site Logo

Zafer Özden:“Kİmse Şerefİmİze laf etmesİn”

Kahramanmaraşspor’un takım kaptanı Zafer Özden, 2 gol atıp yıldızlaştığı maç sonrası konuştu. “Kimse şerefimize laf etmesin” 

PTT 1. Ligin 16’ncı haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzonspor’u iki defa yenik duruma düşmesine rağmen 3-2 yenen Kahramanmaraşspor’da 2 gol atarak sahanın yıldızı olan kaptan Zafer Özden maç sonrası tepki gösterdi.

 Kötü tezahürata kızgın ve kırğın olduklarını dile getiren kaptan Zafer, “İnsanlar şerefi için yaşar. Biz buraya geldiğimizden bu yana en olumsuz zamanlarda dahi çıkıp mücadelemizi vererek iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadık. Bizim ne koşullarda sahaya çıktığımızı neler yaşadığımızı Kahramanmaraş kamuoyu çok iyi biliyor. Buna rağmen bir grup taraftarın bizi şerefsizlikle itham etmesini asla kabul etmiyoruz. Maç 90 dakika yenik duruma düştük diye bize bu tür tezahüratlar yapılamasını asla kabul etmiyoruz. Saha da nabzımız 200 ve biz bir taraftan rakibimizle bir taraftan da kendi tribünümüz bize yaptığı olumsuz tezahüratla uğraşıyoruz. Herkesi kast etmiyorum. Sadece bir grup taraftar bu tezahüratları yaptı. Olmadı yakışmadı. Kimse bizi bu şekilde itham edemez. Bakın maçı kazandık peki bu saygısızlık yakıştı mı? Artık kendi takımımızı bozmak yerine daha fazla motive etmeye uğraşmalıyız”dedi.