Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor Sİlİvrİ Yolcusu...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk yarının son haftasını Silivri Deplasmanında geçiriyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor hedefini galibiyet olarak belirledi.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor’da hedef ilk yarının son maçını galibiyet alarak Kampa zirve takipçisi olarak girebilmek.

Puan cetvelinde 5. Sırada bulunana Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu hafta Puan cetvelinde 8. Sırada bulunan Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.

Çalışmalarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Teknik Patron Recep Aydemir nezaretinde tamamlayan Mavi Beyazlılar Bugün öğle uçağı ile İstanbul’a gidecekler.

Hava Muhalefeti nedeni ile çalışmalarını Hafta içerisinde Batıpark Kapalı Spor Salonunda tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Cuma günü ise antrenmanlarını Tesislerin içerisindeki Suni çim üzerinde tamamlayarak Silivri karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

“DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYORUZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Recep Aydemir, Silivrispor’u deplasmanda mağlup ederek devreyi galibiyetle bitirmek istediklerini ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, hafta sonu oynayacakları Silivrispor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek, Alt sıradan tehlikeden bir an önce uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Aldığımız sonuçlar bizi inişli çıkışlı bir duruma soktu. Son olarak kendi evimizde aldığımız sonuç bizleri tekrar çıkışa geçirdi. Bu çıkışımızı sürdürmek Ligin son maçındaki maçı kazanarak ilk devreyi üst sıralarda kapatmak istiyoruz” dedi.