Site Logo

KMS'nİn KonuĞu 1461 Trabzonspor

Kahramanmaraşspor’un kendi sahasında oynayacağı zorlu 1461 Trabzonspor maçı Cumartesi saat 13.30’da Hanefi Mahçiçek stadyumunda oynanacak.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, zorlu bir maça daha çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 1-0 önde olduğu maçı son 5 dakika da 2-1 kaybeden kırmızı-beyazlılar teselli arıyor. Dabo, Erhan Çelenk, Merter ve Şamil’in dışında eksiği bulunmayan temsilcimiz de hedef mutlak galibiyet.

Ligde aldığı sonuçlar ile Ligin zeminine temel atan Kahramanmaraşspor bu hafta kendi evinde galibiyet akarak taraftarına umut vermek istiyor.

Kahramanmaraşspor’un hafta sonu oynayacağı 1461 Trabzonpor karşılaşması Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanacak. Taraftarın Merakla Beklediği 12 Şubat Stadyumunun Yasal Süreci Sebebiyeti ile 1461 Trabzonspor karşılaşması Hanefi Mahçiçek Stadyumuna verildi. TV Programından Çıkan 12 Şubat Stadyumu 3 Kasım’a yetişecek Hikayesinin boşa çıkması ile Maçlar Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanmaya devam ediyor. Sezon Başından buyana Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynayan Kahramanmaraşspor bu durum ile Sezonun ilk devresini Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynamaya devam edecek gibi görünüyor.

PTT 1. Ligde mücadele etmeye çalışan ve aldığı kötü sonuçlar ile ayakta durmaya çalışan Kahramanmaraşspor bugün kendi evinde Trabzon’un Pilot takımı olan 1461 Trabzonspor karşılaşması Yayıncı Kuruluş TRT’nin yayını sebebiyeti ile müsabaka günü Cumartesi olarak netleştirildi. Saat 13.30 da oynanılacak olan karşılaşmada Kahramanmaraşspor puan mücadelesi verecek.   

“GALİBİYETE ODAKLANDIK”

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Orhan Şerit, "1461 Trabzon karşılaşması bizim için çok önemli bir maç ve mutlaka üç puanı hedefliyoruz" dedi.

Teknik direktör Şerit, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bugün 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tamamladık. Bu maçtan üç puan çıkarmak için tüm gayretimizi ve oyun kalitemizi ortaya koyacağız. Buradan alacağımız üç puan, gerek takımımızı gerekse Kahramanmaraşspor taraftarlarını rahatlatacak diye düşünüyorum" dedi.